Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Jingle All The Way: Top karácsonyi filmek nézni a gyerekekkel

Gondolkodik azon, hogy mit nézzen a kis manókkal az ünnepi szezonban? Ne keress tovább! Íme egy lista top karácsonyi filmekről, amelyeken a gyerekek nevetni, sírni és mindenfélét nézni fognak..

  1. Jingle Jangle: Ez az ünnepi kaland, tele szeszélyes találmányokkal és magával ragadó dalokkal, biztosan elvarázsolja a kicsiket..
  2. A Polar Express: Magával ragadó animációjával és az Északi-sarkra tartó vonatútról szóló varázslatos történetével mindenkit elvarázsol.
  3. A Grincs: A mogorva lényről szóló mese, aki megpróbálja tönkretenni Whoville vidám lakóinak karácsonyát, egy elragadó feldolgozás dr. Seuss szeretett könyvének adaptációja.
  4. The Muppet Christmas Carol: Egy elragadó tombolás a gyerekeknek, nem gondolod? A Muppet Karácsonyi ének a klasszikus Dickens mese és a Muppetek jellegzetes szellemességének csodálatos ötvözete, így ideális családbarát karácsonyi filmválogatás.
  5. A Boy Called Christmas: Ez a varázslatos kaland a legkisebbeknek szóló varázslatos mese egy Nikolas nevű kisfiút követ, aki apját keresi, aki a manók mesés falujába, Elfhelmbe utazik. Igazi ünnepi klasszikus, amely megragadja a karácsony szellemét, és a legfiatalabb nézőkben is a csodálat és a hit érzését kelti.

"Nincs is jobb karácsony, mint egy jó film, egy meleg takaró és egy személyre szabott ajándék, amely életre kelti a varázslatot."

Miért ne tenné még különlegesebbé a filmestet azzal, hogy megrendeli a személyre szabott karácsonyi ajándékok? Ez a tökéletes módja annak, hogy maradandó emlékeket teremtsen szeretteivel.

Családi idő: Szívmelengető karácsonyi filmek, hogy élvezze az egész családdal

Készen állsz egy ünnepi családi filmestre?

Az ünnepi időszak közeledtével itt az ideje, hogy leporoljuk a karácsonyi pulcsikat, popcornt pattogtassunk, és meghitt hangulatot teremtsünk szeretteinkkel. Íme néhány elragadó karácsonyi film, amelyet az egész családdal együtt élvezhet:

  1. Home Alone: Klasszikus, vidám kaland, amely a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt szórakoztatja. Éld át újra a fiatal Kevin McCallister csínytevéseit és bohóckodását.
  2. The Polar Express: Szívmelengető történet egy kisfiú varázslatos vonatútjáról az Északi-sarkra, amely megtanít minket a barátságról és a karácsony szelleméről.
  3. A Karácsonyi ének: Charles Dickens időtlen regénye alapján készült film emlékeztet minket a kedvesség fontosságára és az adakozás örömére..
  4. Elf: Csatlakozz Buddy Manóhoz a humoros küldetésén, hogy megtalálja valódi kilétét, és mindvégig karácsonyi jókedvet terjesszen.
  5. A Grincs: Fedezd fel a karácsony igazi értelmét a Grincs segítségével, ebben a szívhez szóló, az átváltozásról és a megváltásról szóló történetben.

Ne feledje, hogy a moziest nem csak a filmekről szól. Hanem arról, hogy minőségi időt töltsön a családjával, szép emlékeket teremtsen, és átölelje az ünnepi hangulatot.

Karácsonyi díszek

Karácsonyi díszek

Karácsonyi csokoládé ajándékok

Karácsonyi csokoládé ajándékok

Puzzle

Puzzle

Karácsonyi ajándékok

Karácsonyi ajándékok

Romantikus éjszaka: A legjobb karácsonyi filmek pároknak, hogy összebújjanak

Szeretne meghitt karácsonyi hangulatot teremteni a jobbik felével? Nekünk van egy listánk, hogy különleges estét tölthessen el. Összeválogattuk a legjobb romantikus karácsonyi filmeket, amelyek tökéletesek egy meghitt, kandallós randevúhoz.

1. A nyaralás

A nyaralás egy szívmelengető történet a szerelemről és a barátságról, amely két nő történetét fonja össze, akik az ünnepek alatt otthont cserélnek. Cameron Diaz és Kate Winslet főszereplésével biztosan megdobogtatja a szívedet.

2. Igazából szerelem

Egy modern klasszikus, Tényleg szerelem a szerelem hullámvölgyeit vizsgálja az ünnepi időszakban. Együttes szereplőgárdával és nyolc különböző szerelmi történettel lehetetlen nem érezni a karácsonyi szeretetet.

3. A családi kő

Egy szívmelengető és vidám film, A család köve megmutatja a család és a szeretet fontosságát az ünnepek alatt. A sztárszereplőkkel teletűzdelt filmet minden párnak kötelező megnéznie karácsonykor.

4. Utolsó karácsony

A George Michael zenéjével, Last Christmas egy édes romantikus komédia, amely egyszerre fog nevetni és sírni. Emlékeztet arra, hogy mennyire fontos, hogy az évnek ebben a különleges időszakában megbecsüljük szeretteinket.

Megjegyzés: Ne felejtsd el, hogy a filmestet személyre szabott karácsonyi ajándékokkal tedd különlegessé. Legyen szó akár egy személyre szabott takaróról, amely alatt összebújhat, vagy személyre szabott bögrékről a forró csokoládéhoz, az apró figyelmességek teszik felejthetetlenné az estét.

Most pedig pattogtasd a popcornt, gyújtsd meg a tüzet, és élvezd a szeretettel és karácsonyi jókedvvel teli estét.

Hangosan nevetve: A legviccesebb karácsonyi filmeket nézni a barátaiddal.

Egy vidám, ünnepi filmre vadászik idén karácsonykor? Akkor ne keressen tovább, hiszen ezek a vígjátéki gyöngyszemek garantáltan megnevettetnek.

Jingle All the Way

Gondolkodott már azon, hogy egy szülő milyen extrém dolgokra képes, hogy a tökéletes karácsonyi ajándékot biztosítsa gyermekének? Jingle All the Way egy vidám és egészséges választ ad erre a kérdésre.Megoldja a kérdést.

Az ünnepek idején játszódó, magával ragadó film Howard Langston, a munkamániás apa karaktere körül forog, akit Arnold Schwarzenegger alakít. Langston epikus küldetésbe kezd, hogy megszerezzen fiának karácsonyi ajándékként egy megfoghatatlan akciófigura játékot, a "Turbóembert", miközben felháborító akadályokkal és viccesen kaotikus helyzetekkel kell szembenéznie.

Merüljön el idén karácsonykor ebben a szívmelengető szülői szeretetről szóló történetben, amelyet egy nagy adag ünnepi káosz is megspékel.

Díszítsd a termeket

Keres egy ünnepi filmet, ami tele van nevetéssel és könnyed szórakozással? Deck the Halls tökéletes választás lesz!.

A 2006-ban bemutatott dráma-vígjáték középpontjában két szomszéd áll, akik a karácsonyi dekorációk fergeteges csatájában feszülnek egymásnak. A Danny DeVito és Matthew Broderick főszereplésével készült film garantáltan feldobja az ünnepi hangulatot.

National Lampoon's Christmas Vacation

A Griswoldék vad és bolondos karácsonyi ünneplése sok otthonban az ünnepi szezonban alapdarab, és biztos, hogy addig fogsz nevetni, amíg az oldalad nem fáj.

Rossz Mikulás

Ez a film kissé merész, de ha szereted a sötét vígjátékokat, végig fogsz nevetni ezen a rendhagyó ünnepi filmen. Ne feledd, lehet, hogy nem a gyerekeknek való!

A klasszikusok mindig divatosak: Időtlen karácsonyi filmek, amelyeket minden évben meg kell nézni

Kedved van néhány időtlen klasszikushoz, amelyek sosem öregszenek meg? Ne keress tovább, mi máris gondoskodunk rólad! Íme néhány a legjobb karácsonyi filmek közül, amelyek kiállták az idők próbáját.

Minden idők egyik legnépszerűbb karácsonyi filmje a "It's a Wonderful Life". Miért? Ez a szívmelengető film az inspiráló történetének köszönhetően vált klasszikussá. Emlékeztet bennünket a karácsony igazi értelmére - a szeretetre, a családra és az élet egyszerű áldásaiért érzett hálára.

Hogyan tetszik egy olyan szívmelengető történet, mint "A Charlie Brown karácsonya"? Ez az animációs klasszikus soha nem mulasztja el, hogy örömet és melegséget hozzon a nézőknek. Ez egy szerethető történet, amely rávilágít a barátság fontosságára és a karácsony igazi szellemére.

Ki ne ismerné "A Christmas Carol"? Ez egy időtlen klasszikus, amely a karácsony átformáló erejébe merül el. Tartós népszerűségét a megváltás és az ünnepek igazi szellemének magával ragadó történetéből ered.

Hallottál már a "Home Alone"? Ez a film a vígjáték, a kaland és az ünnepi melegség egyedi keverékével beivódott a karácsonyi hagyományok közé. Ez a szórakoztató film megragadja az ünnepi időszak káoszát, izgalmát és örömét, így minden évben kötelezően megtekintendő. Semmi sem sugározza jobban a karácsonyt, mint a fiatal Macaulay Culkin, aki túljár két ostoba betörő eszén. Ez garantáltan megnevetteti az egész családot.

Most, utazzunk az Északi-sarkra a "A Mikulás". Gondolkodtál már azon, milyen lehet egyik napról a másikra Mikulássá válni? Ez a film erre ad választ egy vidám és szívmelengető történettel egy férfiról, aki véletlenül felveszi a Mikulás szerepét. Ez az ünnepi kedvenc, amely nevetést és karácsonyi hangulatot hoz.

Most, az örök vita; "Die Hard" egy karácsonyi film vagy sem? Egyesek szerint karácsonyi klasszikusnak számít a karácsony esti idősík és az alkalmi ünnepi utalások miatt. Mások ragaszkodnak hozzá, hogy ez csak egy akciófilm, amely véletlenül az ünnepek alatt játszódik.

De tapasztaltad már a "Miracle on 34th Street" varázsát? Ez a bájos film beleszőtte magát a karácsonyi hagyományok szövetébe a varázslatos történetével egy áruházi Mikulásról, aki azt állítja magáról, hogy ő az igazi. Magával ragadó elbeszélése és felemelő hangulata miatt a karácsonyi filmmaraton kötelező darabja.

Egy 'Fehér karácsony'ról álmodik? Ezt a klasszikust biztosan nem akarod kihagyni. Ez egy időtlen ünnepi film, amely szívmelengető elbeszélésével és felejthetetlen zeneszámaival varázsolja el a nézőt. A romantika, a vígjáték és az ünnepi hangulat tökéletes keveréke.

Végül, de nem utolsósorban, mindannyian szeretjük a "Love Actually"! Ez a film a romantika és az ünnepi hangulat egyedülálló keveréke miatt karácsonyi alapdarabbá vált. A szerelemről és az ünnepi hangulatról szóló, egymásba fonódó történetei visszhangra találnak a nézők körében, és így szeretett klasszikussá vált.

Mindezek a klasszikusok tökéletesek a karácsonyi készülődéshez, és remekül játszanak a háttérben, miközben otthonodat karácsonyi díszekkel díszíted. Hangolódjon rá és élvezze!

Animált élvezet: A legjobb animációs karácsonyi filmek, hogy az ünnepi hangulatba kerüljünk

Egy kis ünnepi animációra vágyik? Mi gondoskodunk rólad. Íme, a legjobb karácsonyi animációs filmek, hogy Ön és a kicsik ünnepi hangulatba kerüljenek.

1. "Arthur Christmas"

Gondolkozott már azon, hogyan szállítja ki a Mikulás az összes ajándékot egy éjszaka alatt? _Arthur Christmas_válaszol pontosan erre a kérdésre! Ez egy szívmelengető mese, amely ötvözi a hagyományos értékeket a modern technológiával.

2. "The Polar Express"

Beszállás A Polar Expressz! Ez a varázslatos film egy varázslatos utazásra visz minket az Északi-sarkra, emlékeztetve minket, hogy soha ne hagyjuk abba a hitet.

3. "Klaus"

Gondolkodott már azon, hogy vajon honnan ered a Mikulás? _Klaus_egyedi és bájos látleletet ad arról, hogyan jött létre a szeretett figura. Egyértelműen kötelező néznivaló.

4. "A karácsony előtti rémálom"

Ki mondta, hogy a karácsony nem lehet egy kis Halloween? A Rémálom karácsony előtt egy kultikus klasszikus, amely mindkét ünnepet egy gyönyörűen animált remekműben fonja össze..

5. "Rudolph, a vörös orrú rénszarvas"

Nem lenne karácsony a . Ez a szerethető figura generációk óta az ünnepek egyik kedvence.

Miért ne adhatna személyes hangot a filmesteknek?

Tegye még emlékezetesebbé a családi moziesteket személyre szabott karácsonyi ajándékokkal. Képzelje el, hogy forralt bort vagy forró csokoládét kortyolgathat saját, személyre szabott bögréjéből, vagy összebújhat a kedvenc karácsonyi filmfiguráit ábrázoló takaró alatt. Íme, hogyan teheti ezt meg:

  • Személyre szabott bögrék: Tervezzen bögrét a család kedvenc karácsonyi filmjéből vett idézettel.
  • Személyre szabott gyapjú takarók: Készítsen egy hangulatos takarót egy szeretett karácsonyi film szereplőivel.
  • Karácsonyi pulóverek: Karácsonyi pulóverek: Szerezz hozzá illő karácsonyi pulóvereket egy klasszikus ünnepi dizájn ihlette dizájnnal.

Akkor miért várjunk? Kezdje el még ma megtervezni ünnepi karácsonyi filmes esté(ke)t!

Karácsonyi bögrék

Karácsonyi bögrék

Mega Milka

Mega Milka

Polár takarók

Polár takarók

Blog

Blog