Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Amikor egy különleges alkalomra ajándékot veszünk, gyakran nem gondolunk arra, hogyan szeretnénk becsomagolni. Pedig a csomagolás majdnem ugyanolyan fontos, mert a szép csomagolás még nagyobb örömet okoz a megajándékozottnak. Képzeld el a hatalmas vigyort a címzett arcán, amikor a kezében tartja a meglepetést. Természetesen sokféleképpen lehet még szebben becsomagolni egy ajándékot. Olvassa el 5 tippünket, hogyan csomagoljon még szebben egy ajándékot itt.

Tipp 1: kezdje gyönyörű csomagolópapírral

Gyakran nem sikerül szépen becsomagolni az ajándékot, és a masnik és díszek inkább az ajándékon lógnak, mint mellette? Akkor válasszon egyedi, személyre szabott csomagolópapírt. Személyre szabhatja ezt a különleges csomagolópapírt egy fotóval és egy nagyszerű dizájnnal. Szuper praktikus, mert már nincs szükséged ajándékkártyákra. Extra tipp: ha nehéz formájú ajándékod van, gyakran még nehezebb szépen becsomagolni az ajándékot. Hogy megkönnyítsd a dolgodat, a legjobb, ha először egy dobozba teszed az ajándékot, így könnyebb lesz becsomagolni. Tervezze meg saját csomagolópapírját egy fotóval >>>>

Tipp 2: eredeti extrák

A megfelelő kártya kiválasztása önmagában is feladat. Mit kell írni a kártyára? Szebb, ha maga ír valamit a kártyára, és talán egy kézzel írt üzenet sokkal személyesebb? Mit szólna ahhoz, ha egy kis pluszt adna az ajándékának? Hiszen rengeteg módja van annak, hogy az ajándékot még szebbé tegye. Tervezzen például néhány retro fotót, és rögzítse őket az ajándékhoz egy madzaggal. Ha több retró fotót szeretne kinyomtatni, akkor ezeket is hozzáadhatja az ajándékhoz, és washi szalaggal rögzítheti az ajándékhoz. A nagyszerű retró fotók biztosan nagyszerű emlékeket fognak felidézni mindenki számára. Tervezze meg saját retro fotóit most>>>>

Tipp 3: ne felejtsd el a kártyát!

Természetesen a kártya nem hiányozhat az ajándékból. Egy kártyával megmutathatod a címzettnek, hogy mennyit jelent neked. Nem szabad alábecsülni azt az érzést, amit egy kézzel írt kártya okoz. Nemcsak a szavak fontosak, hanem az is, ahogyan ezeket a szavakat átadod. Ha már annyi szeretetet fektetett az ajándék becsomagolásába, miért ne fektethetne ugyanannyi szeretetet egy kedves üzenet megírásába is? Extra tipp: válasszon egy gyönyörű dizájnt egy közös emlék fotójával. Valami olyat, ami egy fotóval meg tudja magyarázni a barátságotokat vagy a kapcsolatotokat. Tervezze meg személyre szabott kártyáját;

Tipp 4: engedd szabadjára a fantáziádat!

Meglepni valakit mindig nagyszerű. Engedd hát szabadjára a fantáziádat. Az ajándékot nem kell mindig csomagolópapírba csomagolni. Ideálisak azok a hétköznapi tárgyak is, amelyek még mindig ott hevernek valahol kihasználatlanul. Gondolj például egy darab szövetre, amely csomagolópapírként is tökéletesen használható. Az ajándékot újságpapírba is becsomagolhatod. Ezután mindenképpen díszítse fel eredeti dekorációval. Biztosan akad a ház körül néhány gomb, masni vagy más apró tárgy, aminek már nincs haszna. Biztosak vagyunk benne, hogy ezekből valami igazán különlegeset tudsz készíteni.

Tipp 5: ne siessen

Amikor becsomagolja a meglepetést, fontos, hogy mennyi időt szán rá. Minél több időt szánsz rá, annál szebb lesz a végén az ajándékod. Szóval ne siess!

Egyéb gyakorlati tippek a tökéletesen becsomagolt ajándékhoz

Ha még mindig kétségei vannak afelől, hogyan csomagolja be tökéletesen az ajándékát, akkor a következő dolgokat kell figyelembe vennie.

  1. Távolítsa el az árat: ez a lépés tulajdonképpen magáért beszél, de higgye el, elég gyakran elfelejtik. Hülyeség lenne, ha az ajándék az eladásból származna, és még mindig nagybetűkkel lenne ráírva az ajándékra. Ez egy olyan helyzet, amit el kell kerülni.
  1. Ne használjon túl sok ragasztószalagot: rengeteg más mód van arra, hogy az ajándékot túl sok ragasztószalag nélkül is összetartsa. Ha túl sok ragasztószalagot használsz, az ajándék nem biztos, hogy olyan szépen fog kinézni, mint ahogyan azt elképzelted.
  1. A tökéletes mennyiségű papír: az ajándék becsomagolásakor a megfelelő mennyiségű papírt kell használni. Ha túl sok papírt használsz, akkor a végén túl sok papír halmozódhat fel az oldalán. A túl kevés pedig... Igen, persze, erre természetesen magad is gondolhatsz. Mérje ki előre a csomagolópapírt, így biztos lehet benne, hogy nem lesz túl sok a csomagolópapír.