Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

személyre szabott karácsonyi csomagolópapír

Személyre szabott karácsonyi csomagolópapír a tökéletes ajándékhoz

Milyen csomagolópapírt fogsz választani, amikor idén becsomagolod a karácsonyi ajándékokat? Fehér és arany színű mintát választasz, mert az ünnepélyes hangulatú, vagy több különböző tekercseket választasz, amely minden típust az ajándék címzettjéhez igazít? Talán kreatív vagy, és szeret saját címkéket készíteni? Az idei karácsonyi ajándékokhoz adjon további személyre szóló csomagolást azáltal, hogy készítesz egy saját, személyre szabott csomagolópapírt minden családtag számára!


Gyönyörűen kidolgozott, személyre szabott csomagolópapír

Az egyedileg tervezett csomagolópapír nagyszerű módja annak, hogy személyre szabd az ajándékot. Ha gyönyörű ajándékot választottál, és szeretnél számára egyedi csomagolópapírt ami teljessé teszi az élményt, akkor jól figyelj. A különleges csomagolópapír biztosítja, hogy ajándékaid kitünjenek a karácsonyfa alól, és egy különleges módja annak, hogy megmutasd, kinek szól az ajándék, anélkül, hogy hozzá kellene adni egy nevet vagy matricát. A személyre szabott csomagolópapír nem csak egy gyönyörű részlet minden ajándék számára, hanem egy lehetőség arra is, hogy megmutasd tervezési készségeid


személyre szabott csomagolópapír

Hogyan készítsünk személyre szabott csomagolópapírt?

A saját csomagolópapír elkészítése egyszerű. Add meg karácsonyi ajándékoknak azt a különleges külsőt, gyönyörű formatervezést az online szerkesztőnkben. Több mint 35 kivitel közül választhatsz, itt mindig megtalálod a tökéletesen illő mintát minden címzett számára. Különböző alkalmakra, például karácsonyra, Valentin -napra és Apák napjára mind különböző minták állnak rendelkezésre, valamint bármilyen alkalomra alkalmas semleges mintákat is találsz. Egyszerűen csak add hozzá a választott fényképet, nevet, szöveget és/vagy dizájnt! A csomagolópapír 50 x 100 cm és 50 x 200 cm méretben kapható.


Tekintsd meg a Karácsonyi ajándék útmutatónkat for more inspiration.