Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Ünnepeld Anyák Napját a távolból

Ünnepeld Anyák Napját a távolból

Anyának lenni nagyon különleges élmény, de időnként kihívást is jelenthet, ezért olyan fontos, hogy amikor csak teheted, megmutasd az édesanyádnak törődésed és értékeld megbecsülését.
Az anyák napját például nem mindig tudjuk anyukánkkal együtt tölteni, talán földrajzi okokból, de mégis fontos, hogy ezt a napot minél különlegesebbé tegyük számára!

Íme néhány tipp, hogyan ünnepelheted az Anyák Napját a távolból.

Tipp #1: Meglepetés anyának!

Ha messze laksz anyukádtól, akkor nem várja el, hogy ellátogass hozzá Anyák Napján, de még készíthetsz neki valami meglepetést, amire biztosan nem számít. A videohívás is remek, de próbálj ki valami egyedibbet.

Rendelj egy ajándékot a címére, például valami izgalmasat, amit kibontani lehet ezen a különleges napon.

  1. Készíts személyre szóló fotóalbumot: A fényképalbum fantasztikus ajándék. Emlékekkel teli órákig tartó szórakozást kínál, és valóban olyan ajándék, amelyet anyukád szeretni fog. A fotóalbum testreszabása egyszerű! Egyszerűen add hozzá a kedvenc fotókat, lehetnek azok gyermekkori, családi összejövetelek, ünnepek vagy egyéb együtt töltött pillanatok. Adj hozzá szórakoztató Anyák napi mintát és az általad választott szövegeket a fotóalbum elkészítéséhez.

  2. Személyre szabott bögre: Anya a szeretteit mindig közel tarthatja egy nagyon kedves, és személyes fényképes bögrével, nagyszerű ajándék és tökéletes módszer arra, hogy emlékeztesse őt arra, milyen különleges minden csésze tea vagy kávé, amit elfogyaszt ebből a bögréből.

  3. Személyre szabott csokoládé: Ki ne szeretné a finom csokoládét? Nem tévedhetsz a csokoládéval, főleg, ha az egyedi és eredeti ajándék! A csokoládé ajándékot személyre szabhatod az általad kiválasztott fotóval, névvel és / vagy szöveggel.Tipp #2: Küldj édes üzenetet

Anya ismer téged a legjobban. Figyelte, ahogy felnősz. Ez néha kihívást jelentő szerep lehet, ezért mindenképpen megérdemli, hogy anyák napján kényeztessék. Kedves szavakkal és finomságokkal.

Adj hozzá egy üzenetet egy személyre szabott csokoládéhoz, például egy kedves fotóval együtt. Különböző típusú és méretű csokoládé kártyát kínálunk, így mindig megtalálod a legjobban hozzá illő mintát, és azt, amelyik leginkább megfelel az üzenetnek. Rendelj szeméyre szóló fényképes csokoládét!Tipp #3: I just called to say I love you

Te és édesanyád általában együtt szoktátok tölteni az anyák napját?

Ha nem tudsz ebben az évben ott lenni, de mégis szeretnél időt tölteni anyukáddal, van néhány ötletünk a számodra:

  1. Nézzétek el együtt a régi fotókat:: Amint fentebb említettük, egy személyre szabott fotóalbum csodálatos ajándék lehet. Miért ne rendelnéd meg kétszer a fotókönyvet, hogy együtt az édesanyáddal mindketten egyszerre nézegethessétek, és az Anyák Napját egy videóhívásban ünnepeljétek. Minden fotó mögött van egy történet! Ajándék tippek: Küldj neki egy személyre szabott wellness ajándék készletet, amellyel kényeztetheti magát az izgalmas na végén.

  2. Filmest: Ha te és anyukád ugyanazokat a filmeket vagy tévéműsorokat nézitek, tervezz egy filmestet távolból! Készíts egy kis pattogatott kukoricát, a válassz egy italt és kész is. Ajándék tippek: Lep meg édesanyád egy személyre szabott bögrével vagy testreszabott polár takaróval a filmes estére.

  3. Szórakozás a konyhában:: Ha rajongtok a főzés vagy a sütés iránt, miért ne főznétek ugyanazt az ételt, és együtt fogyasztok el videó híváson keresztül? Legyen egy saját virtuális vacsorátok!

    Ajándék tippek: Mit szólnál egy gravírozott vágódeszkához vagy egy személyre szabott kötényhez?Még eredetibb Anyák Napi ajándékot keresel? Lásd az összes Anyák Napi ajándékot >>