Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

The best baby gifts

Babaajándékok – adni és kapni is jó

Hurrá! Új élet jött a világra. Már indulnál is babanézőbe, de előbb meg kell találnod a tökéletes ajándékot. Ha valóban csodálatos és különleges meglepetést szeretnél adni, válassz személyre szabott ajándékot az újszülött nevével. Ez valóban egyedi, és a szülők biztosan örülni fognak neki. Az ajándékot mi készítjük el, neked csak annyi a dolgod, hogy hozzáadd a baba nevét. Nézz körül, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot, amelyet testre is szabhatsz.

Babafürdetés

A babafürdetés csodás élmény, habár kerülni kell a túl gyakori vagy túl hosszú ideig tartó fürdetést. Mivel ezek a pillanatok igazán különlegesek, érdemes megbecsülni őket. A legtöbb szülő örül, ha olyan babajándékot kap, amelyet használhat a fürdőszobában, például az alábbiakat.

Baby bath towel

Puha és meleg

Hadd fröcsögjön a víz! A szülők ezzel az aranyos, puha babatörölközővel szárazra törölhetik a kicsit fürdetés után. Anyaga 100% bolyhos pamut, és a kapucnira ráhímezhetjük a baba nevét.

  • Fehér, kék és rózsaszín kivitelben is elérhető.

Készíts saját hímzett babatörölközőt>


A legjobb kellékek babáknak

A babaruhák és törlőkendők egy szempillantás alatt elfogynak, ezért soha nem lehet elég belőlük. Minden új szülő örömmel fogadja a praktikus babakellékeket. Ha többen adtok egyszerre ajándékot, állítsatok össze sokféle kelléket tartalmazó nagy ajándékkosarat!

Personalised baby blanket

Személyre szóló babatakaró

Ez a babatakaró olyan puha, hogy az ember legszívesebben megtartaná magának. Lepd meg a szülőket egy aranyos, személyre szóló babatakaróval, amelyen a kicsi neve látható. Online szerkesztőprogramunkban számos minta közül választhatsz. Egyszerűen add hozzá a baba nevét, és már kész is az egyedi babaajándék.

Készíts személyre szóló babatakarót>Personalised baby beanie

Aranyos babasapka

Ez egy igazán praktikus ajándék, hiszen a szülőknek szükségük lesz babasapkára, hogy megvédjék a kicsi fejét a hidegtől. Lepd meg őket ezzel az édes kis babasapkával, amelyen a kicsi neve látható. Válassz az online szerkesztőprogramban lévő minták közül, add hozzá a baba nevét, és mi elkészítjük számodra az ajándékot!

  • Kék, világoskék, szürke, fehér, fukszia és világos rózsaszín kivitelben is elérhető.

Készíts személyre szóló babasapkát>Personalised dummy

Személyre szóló cumi

Nagyszerű ajándék lehet a személyre szóló cumi is, amelyen a baba neve látható. A cumi egy ajándékkosárhoz is hozzáadható. Válassz az aranyos minták közül, és add hozzá a kicsi nevét. Számos különféle betűtípus és szín közül választhatsz, a cukitól kezdve a menőig. A cumik NIP nappali cumik, 0-6 hónapos csecsemőknek. A cumik fedéllel rendelkeznek és 100%-ban BPA-mentesek.

  • Kék, rózsaszín és fehér színben is elérhető.

Készíts személyre szóló cumit>


Cuki, személyre szóló rugdalózó

Rugdalózóból sosem elég! Az új szülőknél ez mindig fogyóeszköz, ezért nagyszerű, praktikus ajándék lehet. És ami ennél is jobb: egy rugdalózó a baba nevével! Válassz a különféle mókás minták közül online szerkesztőprogramunkban, add hozzá a nevet, és mi egy szempillantás alatt elkészítjük egyedi ajándékodat.

Hosszú- és rövidujjú kivitelben is elérhető.

Készíts személyre szóló rugdalózót>.personalised rompers

decorative children’s suitcase gift set

Dekoratív gyermekbőrönd az ajándékcsomaghoz

Dekoratív gyermekbőröndünk csodálatos ajándék, amely igazi dísze lehet a kicsi hálószobájának, miközben rengeteg kisebb ajándék is elfér benne, így valóban egyedi ajándékcsomagot állíthatsz össze.

Készíts személyre szóló gyermekbőröndöt>Pihe-puha plüssjátékok

A plüssjáték soha nem megy ki a divatból! Személyre szóló plüssjátékaink igazán különlegesek, hiszen a baba nevét is hozzájuk adhatod.

Embroidered baby bear

Személyre szóló plüssmaci hímzett névvel és születési dátummal

Ennek az aranyos macinak senki nem tud ellenállni. Ha szeretnéd, a lábára ráhímezzük a kicsi nevét és születési dátumát, így igazán egyedi ajándékot adhatsz. Hogy a maci sokáig puha és bolyhos maradjon, csak kézzel mosd.

Készíts személyre szóló plüssmacit>Babanézőbe készülsz? Olvasd elblogunkon az erről szóló cikket