Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Az első szentáldozás minden évben különleges pillanat, amikor az elsőáldozó egy napra reflektorfénybe kerül. Ünnepelni kell, és fantasztikus ajándékozási lehetőség. Ez egy olyan nap, amelyre a gyermek örökké emlékezni fog! Mit adjon az elsőáldozónak elsőáldozására? Reméljük, hogy az alábbi ajándékötletekkel inspirálni tudjuk Önt arra, hogy felejthetetlenné tegye az elsőáldozó elsőáldozását.

Mi az áldozás?

Az első (szent) áldozás a római katolikus egyházban olyan 6-7 éves gyermekek ünnepi alkalma, akik először vesznek részt az Eucharisztia ünneplésében. Az iskolában tanítják őket az egyházról, a szentségekről, Jézus történetéről és az Eucharisztiáról. E tanórák csúcspontja az elsőáldozás, az ünnepi szentmise, ahol az elsőáldozók meggyújtják az áldozógyertyát, majd később megkapják első szentmiséjüket. A templomi ünneplés után gyakran a vendégeket is meghívják az áldozócsütörtökre, amelyre a család az áldozó házában vagy egy különlegesen feldíszített helyen gyűlik össze.

Az első szentáldozás különleges nap mind a gyermek, mind a szülei számára. Az áldozó úgy dönt, hogy megteszi első lépéseit a keresztény hit felé, ami ünneplést igényel. Manapság gyakran játékokat adnak ajándékba, míg régebben ezek inkább szimbolikus ajándékok voltak, mint például az első Bibliák, ezüst vagy arany láncok keresztekkel vagy gyertyákkal. Ezek a mi ötleteink:

Elsőáldozás vendégkönyv

Elsőáldozás vendégkönyv

Bar nyaklánc

Bar nyaklánc

Fényképes gyertya

Fényképes gyertya

Ajándékdoboz - Édességek

Ajándékdoboz - Édességek

Ajándéktipp #1: Személyre szabott vendégkönyv

Egy személyre szabott vendégkönyv nagyszerű ajándék! A parti összes vendége leírhat egy különleges üzenetet vagy gratulációt az ünnepeltnek, így a vendégkönyv nem csak egy csodálatos ajándék, hanem egy csodálatos emlék is. A személyre szabott áldozási vendégkönyv készítése egyszerű. Egyszerűen csak adja hozzá az Ön által kiválasztott nevet, fényképet és/vagy szöveget gyönyörű áldozási mintáink egyikéhez, és mi nagy gondossággal és precizitással, teljes színben kinyomtatjuk Önnek a vendégkönyvet.

Ajándéktipp #2: Személyre szabott áldozó gyertya

Ha azt szeretné, hogy az elsőáldozási ajándék sokáig kitartson, válasszon áldozási gyertyát. Ez a személyre szabott gyertya szolgálhat ajándékként az ünnepségen, meggyújtható az áldozás alatt, vagy díszítésként is használható. A gyertya égési ideje nem kevesebb, mint 40 óra, így az áldozó sokáig élvezheti a különleges ajándékot. Egyszerűen csak adja hozzá az Ön által választott fényképet és/vagy nevet, hogy ezt az igazán személyes ajándékot készítse el.

Ajándéktipp #3: Személyre szabott szív alakú nyaklánc medál

Az ékszer klasszikus áldozási ajándék. Régebben ez gyakran egy arany vagy ezüst nyakláncot jelentett egy Jézus keresztje medállal. Vannak más, kicsit modernebb ékszerajándékok is, mint például egy szív alakú medál, amelybe az áldozó nevét vagy az Ön által választott szöveget gravírozzák. Ez egy igazán különleges medált és emléket teremt, amelyet a szívükhöz közel tarthatnak.

Ajándéktipp #4: Személyre szabott áldozói pénzes doboz

A születésnapokhoz hasonlóan az adatközlő is kaphat üdvözlőlapokat személyes üzenetekkel és gratulációkkal. A kézzel írott üdvözlőlap klasszikusnak számít, és ha az adatközlő szerencsés, a kártya vagy a boríték belsejében pénz is lehet. A pénz jó ajándék lehet, ha nem tudja, mit szeretne a címzett. Ha ezen gondolkodik, tegye érdekessé, ha a pénzt egy személyre szabott pénzesdobozba teszi! A személyre szabott úrvacsorai pénzesdoboz erős kerámiából készült, fényes felületű, így az Ön által készített, a kommunikáló nevét és/vagy fényképét tartalmazó személyes design tökéletes befejezést biztosít.

Ajándéktipp #5: Személyre szabott cukorkásüveg

Az áldozás okot ad az ünneplésre, amelynek mindig tartalmaznia kell néhány finomságot. Lepje meg az áldozót egy nagy, személyre szabott cukorkásüveggel, tele a legfinomabb édességekkel. Válasszon gumicukrot, édesgyökeret, rágógumit, boros rágógumit vagy ízletes gyümölcsös édességkeveréket. Az édességes üveg mindkét oldalán személyre szabható, egy matricával, amelyen az Ön terve szerepel. Adja hozzá az Ön által kiválasztott fényképet és/vagy nevet, és máris kész a meglepetés a címzettnek.

A YourSurprise minden egyes kommunikálónak a legjobbakat kívánja az elsőáldozáshoz! Ha további áldozási ajándékokat vagy áldozási party-ajándékokat keres, nézze meg a mi "áldozási szívességek oldal.

Menő ajándékok fiúknak

Menő ajándékok fiúknak

Blog

Blog