Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A nyári vakáció után hazatértél, de még nem állsz vissza a munkahelyedre, miért ne ülhetnél össze a barátaiddal egy szórakoztató estére, hogy megosszátok egymással a nyaralásról szóló történeteidet? Ez a tökéletes ürügy arra, hogy koktélpartit szervezzen a családjával, barátaival és/vagy kollégáival - persze a jelenlegi helyzetben a megfelelő távolságokat szem előtt tartva! Ha szeretne koktélpartit rendezni, vagy meghívást kapott egy ilyen partira, sok remek tanácsot tudunk adni Önnek! Olvassa el az alábbiakban egyszerű lépéseinket egy olyan koktélparti megszervezéséhez és/vagy részvételéhez, amelyre mindenki emlékezni fog, anélkül, hogy a bankot tönkretenné.

1) Gondolj a meghívókra:

Készíts menő, egyedi meghívókat az általad választott fotó, logó és szöveg hozzáadásával, mivel ezek nem csak szórakoztatóbbnak és izgalmasabbnak tűnnek majd a vendégeid számára, mint egy egyszerű Whatsapp csoportos üzenet, de egy remek buli emlékét is megörökíthetik. Választhatsz a bulihoz egy témát, például karibi vagy 20-as évekbeli témát, így a meghívókat ennek megfelelően alakíthatod ki! Természetesen mindig szervezhet koktélpartit születésnapra vagy egy új munkahelyre távozó kolléga búcsúztatására is; a meghívót személyre szabhatja, hogy bármilyen témához vagy stílushoz illeszkedjen.

2) A megfelelő légkör megteremtése:

Gondolja át, hogy hol fognak ülni a vendégek, hol és hogyan helyezze el az asztalt, és hogyan teremtsen hívogató, ünnepi környezetet. Díszítse fel a saját fényképével és szövegével ellátott, személyre szabott lufikkal, és terítse meg az asztalt személyre szabott terítékekkel, szalvétákkal és tányérokkal. Személyre szabott illatgyertyákkal adjon hangulatot, stílust és kellemes, lágy fényt a partihoz, különösen a csodálatos hűvös nyári estéken. A tökéletes befejezés egy fotófülke, beleértve a szórakoztató kellékeket, például a napszemüveget és a személyre szabott buborékokat. Egy praktikus tipp, amit ajánlhatunk, hogy minden vendégnek legyen saját pohara, hogy ne veszítse el mindenki a fonalat, melyik pohár az övé, és hogy megkímélje Önt a sok mosogatástól! Ezt kétféleképpen teheti meg: vagy gravíroztassa minden vendég nevét a saját poharába, vagy készítsen személyre szabott alátéteket a vendégek nevével. Ezek a személyre szabott tárgyak nemcsak megkönnyítik a parti lebonyolítását, hanem emlékezetessé is teszik azt, és minden vendégnek egy vidám emléket kínálnak, amelyet hazavihetnek, és megalapozzák a megfelelő hangulatot.

3) Élelmiszer és italok:

A koktélok kiválasztása a vendégektől, a témától és a rendelkezésre álló felkészülési időtől függ. Ha egy laza partit vagy vacsora előtti italokat szeretne tartani, azt javasoljuk, hogy válasszon bort vagy buborékos italt, például proseccót vagy pezsgőt. Ha az Ön partija vagy a parti, amelyen részt vesz, inkább díszes esemény, válasszon pezsgőt! Egy üveg Moët & Champ; Chandon pezsgővel egy fényűző, személyre szabott fadobozban nem lehet melléfogni. Vacsora után szükség lesz néhány klasszikus koktélra. A whisky, a gin, a vodka és a rum számos jól ismert és széles körben kedvelt koktél alapját képezik, ezért gondoskodjon arról, hogy ezek ne hiányozzanak az itallapjáról. Hogy megkönnyítsük a dolgát, íme néhány recept:

Képeslap

Képeslap

Buborékfújó

Buborékfújó

Kerek vágódeszka

Kerek vágódeszka

Longdrink pohár

Longdrink pohár

Hogyan készítsünk Bellini koktélt

A Bellini koktél egy igazi olasz koktél, amely Proseccóval és barackkal készül. Íze csodálatosan friss és édes.

A saját Bellini koktélod hozzávalói: - 50 ml baracklé - 100 ml prosecco - 50 ml baracklé. Ezt az ízletes italt poharanként vagy dekanterenként is elkészítheted, csak tartsd szem előtt, hogy mindig kétszer annyi pezsgőt vagy pezsgőt adj hozzá, mint baracklevet. Azt javasoljuk, hogy ezt a koktélt flutópohárban tálald, és a pohár szélére tegyél egy szelet barackot az extra díszítés érdekében..

Hogyan készítsd el a saját Whysky Sour-odat?

A savanyú koktélok sokfélék és sokféle ízben léteznek. Ehhez a koktélhoz különböző típusú italokat használhat. Például a Daguiri egy savanyú koktél, de a Margarita és a Cosmopolitan is példa a savanyú koktélokra. Ebben a receptben whiskyvel készítjük!

A legjobb Sour koktél, amit whiskyvel készíthetsz!

A whiskey sour koktél hozzávalói: - 50 ml Jack Daniel's - 20 ml citromlé - 15 ml cukorszirup - 4 jégkocka..

Keverje össze az összes hozzávalót egy shakerben, amíg a jég fel nem oldódik, és narancshéjjal díszítve tálalja whiskys pohárban.

Hogyan készítsünk Mojito koktélt

A mojito egy nagyon népszerű kubai koktél, amelynek alapja a rum. A mentalevelekről azonnal felismerhető.

A Mojito hozzávalói: - 2 teáskanál barna cukor - 12 mentalevél - 15 ml lime lé - 45 ml fehér rum - 40 ml szódavíz. Törd össze a cukrot, a mentaleveleket és a lime levét, majd add a shakerbe. Adja hozzá a rumot, a szódavizet és a jeget, majd rázza össze, amíg el nem keveredik. Tálalja egy highball pohárban, ünnepi szívószállal.

Egy hiteles gin-tonik koktél receptje

A Mojitónál talán még népszerűbb a Gin-Tonic, amelyet az igazi rajongók GT-nek rövidítenek. A tonik miatt kissé kesernyés ízű, de nagyon finom koktél!

A saját Gin-Tonic hozzávalói: - 150 ml tonikvíz - 50 ml gin (mi a Bombay Sapphire gint ajánljuk) - Jégkocka - Citromkarika. Töltsük meg a poharat jégkockákkal, öntsük bele a gint, és töltsük fel a tonikvízzel. Óvatosan keverjük össze, díszítsük a citromkarikával, és tálaljuk a gin-tonik pohárban.

Hogyan készítsünk egy Moscow mule koktélt

Az egyik legtrendibb koktél, ez a friss ízű, fűszeres koktél nagyon ajánlott a koktélpartikra. Könnyedén elkészítheti saját maga is.

A Moscow mule hozzávalói: - 40 ml vodka - 135 ml gyömbérsör - ⅓ lime - uborkaszelet - gyömbér. Ezt a koktélt hagyományosan fém bögrében szolgálják fel, és nálunk megtalálod a tökéletes rozsdamentes acélból készült, éles, retro hangulatú bögréket, amelyekben ezt a finom italt felszolgálhatod. Töltse meg a bögrét jéggel, és adja hozzá a vodkát és a gyömbért. Adja hozzá a lime levét, óvatosan keverje össze, és adja hozzá a díszítéseket.

Ne feledje, hogy az alkoholos italok helyett mindig kínáljon alternatívát, például üdítőitalokat, mocktailokat vagy alkoholmentes bort és sört. A gyerekeknek akár alkoholmentes pezsgőt is kínálhat, hogy úgy érezzék, bevonják őket. Helyezze az italokat csinos tálcákra, használjon borhűtőket, hogy az italokat szépen hűvösen tartsa, és szép, friss vizet szolgáljon fel szép dekanterekben, némi jéggel, mentalevéllel, citromszeletekkel és piros gyümölcsökkel. Az ételek tekintetében azt javasoljuk, hogy maradjon az ujjételeknél: ízletes, könnyen elkészíthető és tökéletes az italok mellé. További nagyszerű ötletek a tészta- vagy rizssaláták, amelyeket előre és a vendégek ízlése szerint készíthet el. Az ízletes italok mellé adjon néhány vidám gyümölcsnyársat és sajtdeszkát is. Ezeket gyönyörű gravírozott, téglalap alakú vagy kerek táblákon lehet tálalni. Még egy menő pizzatáblát is hozzáadhat a mixhez.

Jack Daniels whisky

Jack Daniels whisky

Bacardi rum

Bacardi rum

Gin tonic pohár

Gin tonic pohár

Whiskyspohár

Whiskyspohár

Gin Bombay Sapphire

Gin Bombay Sapphire

Rozsdamentes acél bögre

Rozsdamentes acél bögre

Smirnoff Vodka

Smirnoff Vodka

Férfi póló

Férfi póló

4) A vendégek szórakoztatása

A partik legfontosabb elemei természetesen a szeretteinkkel való kikapcsolódás és a kellemes nyári esték közös eltöltése koktélok és ételek fogyasztása közben. Gondoljon a vendégeire; mindenkit ismer? Lesznek-e gyerekek is? Ezek a kérdések segíthetnek meghatározni a megfelelő hangulatot az összejövetelhez. Válassza ki a zenét, és ha alkalmas, gondolkodjon egy csoportos tevékenység, például egy ivójáték megtervezésén (természetesen mocktailokkal azok számára, akik nem isznak!). Játszhatsz társasjátékot is, van különböző játékunk, mint a sakk vagy a családi társasjáték.

5) Terjessz egy kis boldogságot

A parti előtt gyűjtse össze a résztvevők kedvenc fotóit, és dekorációként nyomtassa ki őket retro fotónyomatokra. Minden egyes fotó alá írhatsz egy kis személyes üzenetet vagy a dátumot is, és az este végén kioszthatod őket ajándékként. Egy másik nagyszerű lehetőség, hogy személyre szabott pólókat készíttet a partin készült fotókkal, és ezeket ajándékként elküldi, hogy megköszönje vendégeinek a részvételt. Mindkét lehetőség csodálatos módja annak, hogy egy kis boldogságot terjesszen, mosolyt csaljon szerettei arcára, és felejthetetlen nyári emléket teremtsen együtt.

Pezsgőspohár

Pezsgőspohár

Borhűtő

Borhűtő

Riondo Prosecco Spumante

Riondo Prosecco Spumante

Blog

Blog