Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Kötelező az arcmaszk? Tervezz egyet magadnak

Kötelező az arcmaszk? Tervezz egyet magadnak

Az ázsiai országokban már egy ideje normális volt a szájmaszkok viselése, de most már a világ minden országában szükség van rá. A kormány természetesen bizonyos helyzetekben kötelezővé tette az arcmaszk viselését. Mivel most már mindenkinek szüksége van rá, az egyedi személyre szóló arcmaszk igazi divattá vált. Ha már úgyis kötelező viselni, miért ne tennénk azt szórakoztatóvá és kényelmessé?

A legjobb szájmaszk ami magad tervezel

A YourSurprise-nál magad tervezheted meg a maszkokat. Feltöltheted a képet vagy választhatsz a már testreszabott minták közül.

Választékunkban a következő mintákat találod:

  • Száj, orr és piros arc
  • Száj és egy kinyújtott nyelv
  • Cápafogak
  • Kezek a száj előtt
  • Cica arc, száj, bajusz és orr
  • Kutya arc
  • Malacarc aranyos orral
  • Üvöltő tigris
  • Egy fánkLásd az alábbiakban kiválasztott példát:

Saját személyre szabott arcmaszk

Függetlenül attól hogy magadnak készítesz személyre szabott arcmaszkot vagy a családtagoknak, a szerkesztő lehetővé teszi, hogy képet és szöveget tölts fel, igy kész is néhány egyszerű lépésben. Lásd az alábbiakban kiválasztott példát:

personalised face mask photo

Ha csak szöveges szájmaszkot szeretnél rendelni, az is lehetséges!

YourSurprise supports Erasmus MC and research into Covid-19

A YourSurprise támogatja a COVID 19 kutatásokat

Számunkra a koronavírus kutatások nagyon fontosak. Mihamarabbi védőoltást szeretnénk, hogy minél előbb aggodalom nélkül együtt lehessünk szeretteinkkel. Ezért támogatja a YourSurprise az Erasmus MC Alapítvány munkáját és kutatásait a COVID 19 szájmaszkokkal. Minden eladott szájmaszk után 2 € adakozunk. További információt az adakozásról az Erasmus MC Foundation oldalán találsz.