• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Gin-Tonic ajándékkészlet

Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 282 vélemények
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10
Szabina
tovább 11-10-21

"Minden egyszerű és tökéletes volt. A rendelt ajándék is kifogásolhatatlan. Köszönöm. "

10 / 10
Fehér
tovább 11-10-21

"Gyors volt, precíz. "

10 / 10

Személyre szabott gin tonic ajándékkészlet

Ha egyedi és különleges ajándékot szeretnél valakinek, aki szereti a szeszes italokat, lepd meg egy üveg szórakoztató gin tonic ajándék készlettel. Készítsd el magad a személyre szabott díszdobozt vagy gravírozott gin tonic poharat.

Különböző márkájú gin

Sok, sok különböző gin márka található kínálatunkban, mindegyik tökéletes s gin tonichoz! Az egyik legnépszerűbb ginünk a Bombay Sapphire, kissé édes ízével és citromos illatával. Kínálunk még egy Londonban gyártott Hayman's-t is, amely gyümölcsös ízű. A Hendrick’s egy intenzív ízű angol gin. A Bobby’s egy holland prémium gin márka, boróka-, koriander-, citromfű-, kardamom- és narancshéjjal. Mindezekkel ízletes gin tonic koktélokat készíthetnek.

Személyre szabható díszdoboz

Ha ajándékot keres egy koktél kedvelőnek, akkor a gin & tonic ajándékkészlet tökéletes! Válaszd ki a márkát, és személyre szabhatod a fából készült díszdobozt az online szerkesztőben. Add hozzá egy kedvenc fotót vagy személyes üzenetét és / vagy a címzett nevét, hogy pillanatok alatt készíthess egy egyedi személyes ajándékot.

Egyedileg gravírozott gin tonic pohár

A gin tonicot a megfelelő gin tonic pohárból kell fogyasztani. Ahhoz, hogy még szórakoztatóbbá váljon az ajándék, válasszon egy gravírozott gin tonic poharat, amelyet személyre szabhatsz egy választott nevével vagy szöveggel. Minden gintonic rajongó imádni fogja! Mivel a testreszabást az üvegbe gravírozzák, mosogatógépben is mosható.

A legjobb gin tonic koktél készítése

Semmi sem jobb, mint az ízletes G & T koktél. Az elkészítéséhez csupán a gin és a tonic helyes arányban kimérése szükséges. Adj hozzá körülbelül 50 ml gint 100–120 ml tonichoz, dobj bele néhány jégkockát, díszítsd ki a poharat limemal vagy uborkával, és már élvezheted is a koktélokat!

A gin és tonik akkor a legfinomabb, ha a saját nevével gravírozott gin tonic pohárból élvezik.