Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Viva Pens golyóstoll
Viva Pens golyóstoll
Viva Pens golyóstoll
Viva Pens golyóstoll
Viva Pens golyóstoll
Viva Pens golyóstoll
Viva Pens golyóstoll
Viva Pens golyóstoll
Viva Pens golyóstoll
Viva Pens golyóstollViva Pens golyóstollViva Pens golyóstollViva Pens golyóstollViva Pens golyóstollViva Pens golyóstollViva Pens golyóstollViva Pens golyóstollViva Pens golyóstoll

Viva Pens golyóstoll

Válassza ki a színt
Balkezes vagy jobbkezes
4.099 Ft
Üzleti rend
Az Ön által választott szállítási cím
Ajándékdobozban + ingyenes ajándékkártya
100% -os minőség garantált

Ajándékok leírása

További információ a gravírozott tollról:
Márka: Viva Pens
Modell: Tess
Típus: Balpoint toll
Tinta színe: kék
Testreszabás: Gravírozott szöveg
Gravírozás színe: ezüst
Kérjük, vegye figyelembe: ez a toll alkalmas a jobbkezes emberek számára

Saját viva tollat kell vésni a nevére és / vagy szövegére

Gondolkodva azon, hogy meglepődj valakit egy személyes ajándékkal, amit mindennap élvezhet? Ez a szórakoztató viva toll tökéletes alkalom a fiataloknak és időseknek minden alkalommal. Ezek a személyre szabott golyóstollok kiváló ajándékötlet születésnapok, fogadások, új munkák vagy érettségi célokra. Az ajándékot személyesen is meg tudja adni, ha a szerencsés címzett nevét vagy más szép szöveget vájt a viva tollba. Rendelje meg személyre szabott golyóstollat természetesen! Az egyéni viva tollat nevével vagy inspiráló idézettel nagyszerű módja annak, hogy motiválja magát minden nap! És egy kis tipp tőlünk: teljesítsd meg a meglepetés ajándékodat egy személyre szabott notebook segítségével.

Az Ön neve vagy szövege nagyon óvatosan bevésve lesz a tollba. Még egy szórakoztató szimbólumot is választhat a designhoz. Az egyéni viva toll mindig tartalmaz egy kék tintával töltött töltőt, így a címzett azonnal elkezdheti használni a személyre szabott golyóstollat. A gyönyörű kivitelnek és a kiváló minőségű designnak köszönhetően ezek az egyéni viva tollak nagyszerűek mind a bal, mind a jobbkezes emberek számára. Az elegáns tollat azonnal felhasználhatja, hogy szép üzenetet hagyjon az ingyenesen szállított ajándék kártyára, hogy tökéletes meglepetés legyen családjának, barátaival vagy kollégáival. Most kezdje el személyre szabni a saját viva tollat, és vésni.

A bevésett viva toll egyedülálló ajándék kollégáknak vagy (üzleti) kapcsolatoknak. Ügyeljen arra, hogy lépjen kapcsolatba üzleti osztályunkkal. Szeretnék személyes ajánlatot tenni neked.

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?