Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Mit mondanak ügyfeleink

Quote icon

everything was super! Fast, accurate, precise. You are a fantastic team. I can only recommend to everyone.

Attila tovább 12-6-2022

10 / 10
Quote icon

Minden szuper volt

Nikoletta tovább 30-5-2022

10 / 10
Quote icon

Én meg voltam elégedve. Az ajándék jól nézett ki, a bonbonok finomak voltak, az ünnepeltnek nagyon tetszett. A szállítás gyors volt. Egy kicsit a doboz a szállítás során összenyomódott, de az ajándék szerencsére nem sérült.

FLÓRA tovább 30-5-2022

10 / 10
9.9

395 vélemények

Lásd mind

Személyre szabott gravírozott whiskys poharak

A whiskey különleges ízvilágú szeszesital, amelyet csak azok élvezhetnek, akik szeretik az erős ízeket. A skótok inkább „whiskynek” hívják, és gyakran az élet vizének nevezik. Azok számára, akik a skót whiskyt szeretik, nemcsak egy italnak, hanem a kikapcsolódás és elmélkedés pillanatának is tekintik. Annak érdekében, hogy ez még különlegesebb legyen, lepd meg a whiskyivókat saját névre szóló, személyre szabott whiskys pohárral. Tökéletes ajándék születésnapra vagy apák napjára!

Gravírozott whiskys poharak

Amikor egy szép, praktikus ajándékot keresel egy whiskyivónak, valójában nincs jobb, mint egy gravírozott whiskys pohár, amelyen szerepel a neve vagy egy különleges üzenet. Sőt, menő formatervezési minták széles választékát kínáljuk, amelyek közül választhatsz, hogy tökéletes ajándékot készíts egy különleges alkalomhoz. A születésnapi mintatervektől kezdve a karácsonyon át az apák napjáig minden megtalálható a szerkesztőnkben. Csodálatos nyugdíjba vonulási ajándéknak is, egy üveg a kedvenc whiskyvel egy gravírozott pohárral együtt!

Személyre szabott whiskys pohárkészlet vagy díszdobozos ajándék szett

Ajándékozhatsz szerettednek egy üveg whiskyt vagy egy whiskys poharat, de miért ne egy egész whisky ajándékkészletet? Valamennyi whiskink tartalmaz egy fából készült díszdobozt, amely személyre szabható az általad választott fényképpel és / vagy szöveggel. Egyszerűen töltsd fel a fotókat az online szerkesztőnkbe, és adj hozzá egy szöveget, hogy valóban egyedi whiskys ajándékot készíts néhány egyszerű lépésben. Ha szeretnél, még egy kiegészítőt is hozzáadhatsz az ajándékához, ha választasz egy gyönyörű, gravírozott whiskys pohárkészletet. A választott szöveget a legújabb lézertechnikával gravírozzuk a poharakra. A poharak mosogatógépben tisztíthatók, mivel a metszet nem halványul el.