Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Legyen az ember felnőtt vagy gyerek, mindig jó érzés valamit kézzel készíteni. Ad egyfajta elégedettséget és kibontakoztathatod a kreativitásod. Ebben a blogban számos ötletet találsz, hogy elkészíthess egy egyedi ajándékot Anyák napjára.

Mielőtt megosztanánk veled az anyák napjára szánt szórakoztató kézműves ötleteket, először néhány általános kézműves tippet osztunk meg veled. Így jól felkészülhetsz az anyák napjára készülő kézműves ajándékodra. Gondold át előre, hogy milyen ajándékot szeretnél készíteni és milyen anyagokra lesz szükséged hozzá. Van otthon krétád, festékeid, ceruzáid, csillámporod, ragasztód, ollóid, léggömbjeid és színes papírod, vagy mindent be kell még szerezned? Ezzel elkerülheted, hogy félúton rájöjj, hogy valami alapvető dolog hiányzik, és nem tudod befejezni az ajándékot. Ügyelj arra is, hogy a használt anyagok jó minőségűek legyenek, így az ajándék hosszú ideig tart és anyukád sokáig örülhet neki. Válassz például erős papírt és jó minőségű ragasztót, hogy az ajándék ne essen szét könnyedén.

Anyák napi kézműves ajándékok papírból

Készíts saját Anyák napi üdvözlőkártyát

Egy szuper ötlet az, hogy egy személyre szabott kártyát készíts. Használj különböző színű papírcsíkokat, vágd és ragaszd őket egy szép papírra. Rajzolhatsz vagy festhetsz a kártyára, írhatsz egy kedves üzenetet, vagy kreatívan dolgozhatsz nyomdákkal is akár. Más anyagokkal is díszítheted a kártáyt, például szövetdarabokkal, csillámokkal vagy madártollakkal. A lehetőségek végtelenek! Egyetlen dolog biztos, hogy egy igazán egyedi kártya lesz.

Egy jó ötlet a kártya bemutatásához: egy fából készült kártyatartó tea mécsessel. Így azonnal ki is állíthatod a kártyád és anyukád mindig láthatja, hogy mennyire szereted őt.

Papírvirágok

Ha kivágod a viráglevelek formáját és egymásra ragasztod őket, akkor magad is elkészítheted a papírvirágokat. A virágokat egyszerűbbé vagy bonyolultabbá teheted, ahogyan tetszik. Használhatsz drótot a szárhoz és akár a leveleket is ragaszthatsz rá. A színes drótot bármilyen formára hajlíthatod.

Mi hiányzik egy csokor virághoz? Egy szép váza! Gravíroztass egy vázát anyukádnak, és tedd bele a saját magad készített csokrot a vázában. Annyira szép! Ha ajándékot keresel egy friss anyuka első anyák napjára, olvasd el legújabb egyedi ajándékok első anyák napjára blogunkat, hogy igazán meglepetést készíts neki.

Girland

Egy másik lehetőség egy személyes üzenettel ellátott papír girland készítése. Vágd ki a betűket színes papírból, majd tűzd őket fel egy madzag vagy szalag segítségével, hogy vidám dekorációt készíts. Természetesen szabadon díszítheted a betűket, és kivághatsz más formákat is, mint például csillagokat, szíveket vagy zászlókat.

Ha szeretnéd szépen becsomagolni a girlandot, akkor adhatod egy emlékdobozban. Ezt a fa dobozt gravíroztathatod egy szép mintával és személyes üzenettel az anyukádnak. Így teljes lesz az ajándék!

Ajándékdoboz készítése

Szeretnél valami szépet készíteni az anyukádnak, amiben tarthatja az értékes dolgait? Készíts neki egy ajándékdobozt! Csak egy cipősdobozra, színes papírra, ceruzára vagy filcre és kedvenc dekorációidra lesz szükséged. Csomagold be a cipősdobozt színes papírral, majd kezdődhet a díszítés. Tipp: díszítsd a dobozt olyan dolgokkal, amik az anyukádhoz kötődnek, például kagylókkal, ha szereti a tengert, vagy tollakkal, ha azokat szereti.

Nagyon jó ötlet, hogy a dobozba egy szép ajándékot rejts el az anyukádnak meglepetésként! Például egy teás csészét, amire rá van gravírozva az anyukád neve és egy szép minta, ha az anyukád igazi tea rajongó.

Képeslaptartó mécsessel

Képeslaptartó mécsessel

Gravírozott váza - Átlátszó üveg

Gravírozott váza - Átlátszó üveg

Fából készült emlékdoboz

Fából készült emlékdoboz

Anyák napja teás csésze

Anyák napja teás csésze

Papírmasé anyák napi ajándékok

Ha kreatív kézműves ajándékot keresel anyák napjára, akkor a papírmasé egy nagyon szórakoztató és egyszerű lehetőség. Az egyetlen dolog, amire szükséged van, az újságpapír, tapétaragasztó és egy forma, ami alapján elkészíted az ajándékot.

Papírmasé tál

Egy papírmasé tál készítése nagyon egyszerű. Szükséges anyagok:

  • Újságpapír
  • Tapétaragasztó
  • Műanyag tál vagy lufi
  • Olaj vagy vazelin

Először is keress egy formát a táladhoz. Használhatsz egy műanyag tálat, amit már nem használsz. Ehelyett használhatsz egy lufit is, amit bekenhetsz papírmaséval. Tipp: Kend be az edényt vagy a lufit olajjal vagy vazelinnel, hogy könnyebben le tudd majd szedni a művedet anélkül, hogy szétszakadna az egész.

  1. Fedd be a formát vastag réteg papírmaséval. Legalább három réteg papírmasét tegyél a tálra. Majd hagyd száradni a tálat. Ennek az időtartama az időjárástól függően 1-2 napig eltarthat.

  2. Ha a tál teljesen megszáradt,nézd meg, hogy elég vastag-e. Ha szükséges, akkor készíts rá még három réteg papírmasét.

  3. Amikor a tál már teljesen megszáradt elkezdheted díszíteni, festheted is vagy akár használhatsz színes papírt is.

Valami szépet keresel, amit beletehetsz az anyák napi tálba? Készíts a kedvenc fotóitokkal ellátott bonbonokat, és tálald őket a papírmasé tálban. Fogadunk, hogy hamar elfogynak!

Papírmasé virágcserép

Anyukád imád kertészkedni? Akkor érdemes egy virágcserepet készítened neki! A papírmasé virágcserép készítése ugyanolyan egyszerű, mint az előző tárgyé. Mint formát, most egy műanyag virágcserepet is használsz, amit beburkolhatsz a papírmasé keverékkel. Ha már nem lesz szükséged a cserépre, akkor nem muszáj leszedned a papírmasé réteget, hanem akár belülről és kívülről is befedheted a keverékkel. Itt is a három papírmasé réteg szabály érvényes: hagyd száradni a cserepet három réteg után, és ha teljesen száraz, akkor készíthetsz rá további rétegeket is. Festheted, rajzolhatsz rá vagy díszítheted, ha teljesen megszáradt. Ne felejts el egy műanyag kaspót beletenni, ha igazi növényt szeretnél benne nevelni, mivel az anyag nem bírja a vizet.

Olyan csodás lenne, ha anyukád valamit bele is tehetne a cserépbe! Például magbombákat, amiből a legszebb virágos mezők nőnek ki!

Varrj ajándékot anyák napjára

Szeretsz varrni és ügyes is vagy benne? Akkor a textil olyan sokoldalú anyag, amiből szép és praktikus anyák napi ajándékokat készíthetsz.

Párna huzat készítése anyák napjára

Egy egyszerű ötlet, hogy egy egyedi párnahuzatot készíts. Válassz egy olyan anyagot, ami az anyukád ízlésének megfelel, majd vágd ki a kívánt méretre. Ezután díszítheted hímzéssel vagy akár festheted is. Összevarrhatod a anyagot, majd tegyél bele egy puha párnával. Az anyukád értékelni fogja ezt az egyedi ajándékot, amit te magad készítettél.

Kiegészítenéd az ajándékot? Készíts egy fleece takarót a legszebb képetekkel. Így az anyukád garantáltan rengeteg relaxálós estét tölthet a kanapén!

Anyák napji táska készítése

Egy másik ötlet, hogy készíts egy táskát az anyukádnak. Ez egy praktikus táska, amit bevásárláshoz vagy munkába menet lehet használni. Válassz egy szép és tartós anyagot, majd vágd ki a kívánt méretre és formára. Díszítsd az anyagot ízlésed szerint, majd varrd össze a táskát. Adj hozzá fogantyút és máris kész a praktikus és személyre szabott ajándék!

Ha szeretnél valami szépet tenni a táskába, rendelj egy termoszos bögrét, amire ráteheted a legszebb közös fényképeteket, és csomagold be meglepetésként a táskába. Az anyukád biztosan nagyon meglepődik majd!

Edényfogó

Ha igazi varrógép mester vagy, akkor készíthetsz egy edényfogót az anyukádnak. Válassz olyan anyagot, amit biztosan szeret, majd vágd ki a kívánt méretre és formára. Adj hozzá egy hőszigetelő bélést és varrd össze az anyagot. Az edényfogót díszítheted hímzéssel is, hogy az ajándék még különlegesebb legyen. Az anyukád biztosan örülni fog ennek a különleges ajándéknak.

Még színesebbé teheted az ajándékot, ha hozzáadsz egy teáskészletet. Ebben a szettben találsz teát, két poharat és egy gravírozott dobozt. Az üzenetet és a mintát a dobozon te magad választhatod ki az anyukádnak.

Ezekkel az ötletekkel biztosan találsz valami olyat, ami illik az anyukádhoz és amit te is képes vagy elkészíteni. Készítsd el a saját kézműves anyák napi ajándékodat neki!

Bonbon

Bonbon

Vadvirágmag bombák díszdobozban

Vadvirágmag bombák díszdobozban

Anyák napja takaró

Anyák napja takaró

Blog

Blog