Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Van olyan szeretted akinek szívesen adnál egy egyedi whisky ajándék meglepetést? Fedezd fel az egyedi whisky szett választékunkat- Tökéletes ajándék whisky kedvelőknek.

15 Ajándékok

A whisky a legfinomabb személyre szabott ajándék

Ha egy jó üveg whiskyt keresel ajándékba, akkor jó helyen jársz. Ha egy kedves személynek szeretnél ajándékot, aki értékel egy pohár whiskyt, akkor a személyre szabott whisky tökéletes ajándék. A whisky sok koktél összetevője is. Minden üveg whiskyt a saját fa díszdobozban szállítunk, amely személyre szabható az általad választott fénykép(ek)és / vagy szöveggel. Tökéletes ajándék minden whisky rajongónak!

Single malt whisky személyre szabott díszdobozban

A Single malt whiskynek gyakran különálló íze van, és egy lepárló whiskyből áll. Az egy maláta nem azt jelenti, hogy nem történt keverés: ugyanazon szeszfőzdéből több whiskyt is biztosan összekevernek. Az egymalátás whiskyk tökéletes vállalati vagy köszönő ajándéknak is. Single malt whisky ajánlatunk a következő: Dalwhinnie 15 Years, Glenmorangie Original, Highland Park 12 Years, The Balvenie, Ardbeg és Laphroaig.

Az Ardberg 10 Years remek választás. Ez az egymalátás whisky az Islay whisky paradicsomban készül, Skóciától délnyugatra. Ennek a whiskynek összetett íze van, a kávé és a csokoládé ízére emlékeztet.

Tömörebb, dohányosabb ízvilágú whisky például a Laphroaig 10 Years. Ez a whisky édes, füstös és tőzeg aromájú. Tökéletes ital esős, hideg estéhez.

Vegyes whisky személyre szabott díszdobozban

A kevert azt jelenti, hogy két vagy több whisky márkát összekevernek egy új termék létrehozásához, így lesz egy új kevert whisky. Az egyik legismertebb kevert whisky a Jameson. Választékunkban a következő kevert whisky ajánlat közül választhatsz: Label 5, Glen Talloch, Peaky Blinders Whisky, The Famous Grouse és Jameson.

A kevert whisky mellett létezik kevert maláta skót whisky is, amelyek kétféle skót egy malátás whisky márkát kombinálva új terméket hoznak létre.

Whisky vagy whiskey?

Lehet, hogy észrevetted, hogy egyes márkák „whisky”, mások pedig „whiskey” nevet használnak. Mi határozza meg a helyesírást? Ezt a származási ország határozza meg. Ha Írországban vagy Amerikában készül, akkor whisky-nek hívják. Ha Skóciában, Japánban, Kanadában vagy Indiában gyártják, akkor azt whiskynek hívják.

Személyre szabott whisky ajándék készletek

Ajándékozhatsz szerettednek egy üveg whiskyt, de miért ne egy egész whisky ajándék készletet? Valamennyi whiskink tartalmaz egy fényűző fadobozt, amely személyre szabható az általad választott fényképpel és / vagy szöveggel. Egyszerűen töltsd fel a fotókat az online szerkesztőnkbe, és adj hozzá egy szöveget, hogy valóban egyedi whiskys ajándékot készíts néhány egyszerű lépésben. Ha szeretnél, még egy kiegészítőt is hozzáadhatsz az ajándékához, ha választasz egy gyönyörű, gravírozott whiskys pohárkészletet. A választott szöveget a legújabb lézertechnikával gravírozzuk a poharakra. A poharak mosogatógépben tisztíthatók, mivel a metszet nem halványul el.

Skót whisky

Ha tökéletes ajándékot keresel a skót whisky szerelmeseinek, ne keress tovább. Rengeteg skót whiskyt kínálunk, mindegyiket személyre szabott dobozban. A skót whiskyknek gyakran kissé füstös íze van. Skót whiskink a következők: Dalwhinnie

  • Glen Talloch - Glenmorangie
  • Highland Park
  • Label 5
  • The Balvenie
  • The Famous Grouse
  • Laphroaig

Ír whisky

A skót whiskyvel ellentétben az ír whiskyk lágyabb kivitelűek, gazdag, erőteljes ízűek. Azt mondják, hogy amikor egy ír író sírt, akkor whiskykönnyeket sírt. A whisky az írók által nagyon kedvelt ital volt, amelyet íróik blokkjának enyhítésére használtak. Ír whiskyk a következők:

  • Peaky Blinders Whisky
  • Jameson

Amerikai whisky

Az amerikai whiskyk gyakran kukoricalapúak, mivel a kukoricát Amerikában könnyebb volt termeszteni, mint a gabonát. A legismertebb amerikai whiskyk a Bourbon és a Tenessee whiskyk. Mindkettő 51% gabonával készül, bár a Tenessee whiskyt szénnel szűrik. Jack Daniels a két márka egyike a Tenessee whiskyk között. Amerikai whisky a következő:

  • Jack Daniels

Gravírozott whiskys poharak

Egy finom pohár whiskyt a legjobban a saját, személyre szabott whiskys poharából élvezhet az ember. Rendelj egy whiskys poharat a választott névvel és / vagy szöveggel, valamint az egyik menő minta tervünkkel. Tökéletes ajándék karácsonyra, születésnapokra és évfordulókra. Készíts el egy időtlen, egyedülálló gravírozott whiskys poharat bármilyen alkalomra, pillanatok alatt!