Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Személyre szabott sütőkesztyű fényképpel, névvel vagy logóval

Ha eredeti meglepetést keresel szeretteidnek, akik szívesen töltik a konyhában az időt, személyre szabott sütőkesztyűink tökéletesek számukra! Fontos, hogy bárki, aki forró sütők körül dolgozik, óvja magát a hőtől, és elengedhetetlen a jó sütőkesztyű. Személyre szabott szövetből készült sütőkesztyűink fantasztikus tapadást biztosítanak forró ételek és tepsik felvételekor, biztonságos konyhai környezetet teremtve.

Személyre szabott sütőkesztyű házavató ajándékként

Amikor egy szeretett személy először költözik ki a saját lakásába, akkor a házavatóra ajándékot viszünk magunkkal. Személyre szabott sütőkesztyűink csodálatosan praktikus ajándékok, és valóban egyedülállóak a címzett számára. Egyszerűen személyre szabhatod az ajándékod, és meglepheted a házigazdát! Menő, gravírozott bőr sütőkesztyűt is kínálunk, amely BBQ grillesztyűként is használható, és belülről kellemes velúr felületű.

Személyre szabott sütőkesztyű üzleti vagy promóciós ajándékként

Üzleti ajándékainkat kézzel személyre szabjuk, és tökéletes módja annak, hogy megmutassuk ügyfeleinknek vagy üzleti partnereinknek, mennyire fontosak nekünk és vállalkozásunknak. Az üzleti ajándékokat gyakran a naptári év végén adjuk, bár manapság egyre több vállalkozás szereti meglepni üzleti partnereit egész évben. Annyi nagyszerű üzleti ajándék lehetőség van, de a személyre szabott sütőkesztyűvel garantáltan mosolyt csalsz a címzett arcára. Személyre szabhatod a sütőkesztyűt a cég logójával vagy az ügyfél- vagy üzleti partnered nevével, hogy valóban eredeti, szórakoztató ajándékot hozz létre.

Személyre szabott sütőkesztyű a konyhában

Ha egyedi kiegészítőket keresel az éttermi konyhádba, akkor készséggel állunk rendelkezésére! Adja hozzá a tökéletes kiegészítőt a munkaterületéhez személyre szabott sütőkesztyűvel, amelyen cége logója látható. Még akkor is, ha a konyha nem professzionális, és csak egy hobbi , hogy új ételekkel kísérletezz és lepd meg meg családtagjaidat, barátaidat vagy kollégáidat, a személyre szabott sütőkesztyű létrehozása a résztvevők számára is jó szórakozás. A sütőkesztyű minden egyes darabját személyre szabhatod a címzett nevével, valamint az általad választott fotóval vagy logóval! Ha a nagy meglepetést szeretnél, miért nem készítesz egy teljes ajándékcsomagot, amely személyre szabott séfkalapot és személyre szabott konyhai kötényt tartalmaz?

Személyre szabott BBQ grillkesztyű

Ha szeretteid oda vannak a kinti sütögetésért, és gyakran előkerül a BBQ grill, imádni fogják a saját grillkesztyűt! A grillkesztyűk kiváló minőségű velúr bivalybőr keverékből készülnek, és hőállóak. Az ipari minőségű hegesztőkesztyűkre épülő kialakítás menő megjelenést kölcsönöz, és védi a kezet a hőtől. Ezek a bőr grillkesztyűk személyre szabottak, kiváló minőségű lézergravírozási technikával készülnek, biztosítva, hogy a design tökéletes és tartós legyen. Egyszerűen csak add hozzá a választott nevet vagy szöveget, hogy igazán személyre szabott legyen, és lepd meg szeretteid születésnapjuk alkalmából, vagy köszönetet képpen minden grillmeghívásért!

Személyre szabott szövetből készült sütőkesztyű

Szövet sütőkesztyűink erős pamut keverékből készülnek, így könnyen használhatók és tisztíthatók. Egyszerűen 30 fokon mosható és levegőn szárítható, így máris készen állnak a használatra! Fehér szövetből készült sütőkesztyűinket nyomtatási technikával személyre szabjuk, ami azt jelenti, hogy hozzáadhatsz fényképet, nevet, szöveget, logót és/vagy szórakoztató mintát, hogy személyre szabhasd azokat a címzett számára. Kit lepnél meg saját, személyre szabott sütőkesztyűvel?

Személyre szabott gravírozott BBQ grillkesztyű

Bőr grillkesztyűinket kiváló minőségű lézergravírozási technikával személyre szabjuk, így gyönyörű barna gravírozást kapnak. A bőr természetes termék, ami azt jelenti, hogy ajándékod valóban egyedi lesz, de kissé eltérhet a termékoldalon látható példaképektől.

A sütőkesztyű személyre szabása

A választott ajándék típusától függően számos személyre szabási lehetőség áll rendelkezésre. Ha fehér szövetből készült sütőkesztyűnket választod, 20 színes kivitel közül választhatsz, valamint fényképet, nevet, szöveget vagy logót is hozzáadhatsz. Ha a bőrből készült BBQ kesztyűt részesíted előnyben, akkor rengeteg stílusos kivitel közül lehet választani, valamint lehetőség van a kívánt név vagy szöveg hozzáadására is. A rengeteg lehetőség mellett tökéletes ajándékot készíthetsz bármilyen alkalomra és bármelyik konyha- vagy grilltündérnek!