Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Luxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cm
Luxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cm
Luxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cm
Luxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cm
Luxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cm
Luxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cm
Luxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cm
Luxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cmLuxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cmLuxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cmLuxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cmLuxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cmLuxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cmLuxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cm

Luxus vésett bőr karkötő férfiaknak - barna - 23 cm

Az Ön által választott szállítási cím
Ajándékdobozban + ingyenes ajándékkártya
100% -os minőség garantált

Ajándékok leírása

További információk a férfi luxus bőr karkötőiről: 
Anyag: növényi cserzett teljes gabona bivaly bőr 
Szín: barna 
Karkötő hossza: 23 cm 
Karkötő szélessége: 2 cm 
Rögzítés: kiváló minőségű mágneses rozsdamentes acél 
Testreszabás: névvel vagy szöveggel 
Személyre szabási módszer: kiváló minőségű lézeres gravírozás 
Extra: a bőr természetes termék, ami azt jelenti, hogy az ajándékod kissé eltérhet a bemutatott példától

A hűvös srácok vésett bőr karkötőt viselnek

Akár egy különleges pillanat megemlékezése, akár szeretteinek megtartása, ez a luxus bőr karkötő a férfiak számára mind meg van állítva. Lehet, hogy ezt a nevet vagy egy tetszőleges szöveget vésjük be, vagy egy fontos dátumot tölthet el, hogy emlékezzen egy különleges napra. A férfiak bőrkarkötői különleges ajándékot is adnak, hogy megünnepeljék egy évfordulóját vagy születésnapját, vagy romantikus mozdulattal a Valentin-napra. Vagy természetesen kiegészítheti saját gyűjteményét!

A férfi bőr karkötője a legmagasabb minőségű növényi cserzett, teljes szemcsés bivalybőrből készül. Jobbak az életkorral. A karkötőknek hűvös, mágneses rozsdamentes acél csattal vannak ellátva, ami megkönnyíti a karkötő elhelyezését és bevételét. Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáad egy nevet, szöveget vagy dátumot a szerkesztőben. Ezután nagy gondossággal és odafigyeléssel gravírozzuk a designot a bőrbe. Készítse el most bőr karkötőjét!

Bőr karkötők az üzleti partnerek számára? Nagyobb mennyiségekért forduljon üzletágunkhoz.

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?