Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Akril lámpa állvánnyal

Személyre szabott lámpa névvel - Téglalap

326 szavazat
Raktáron
Alak
8.290 Ft
Szállítási lehetőségek
Kiváló minőségű lézergravírozás
Az Ön nevével vagy választott szövegével
USB, nincs szükség elemekre

Ajándékok leírása

További információ a személyre szabott névvel ellátott lámpáról:
Méretek: 13,5 x 20,5 cm
Faállvány méretei: 3,6 x 14,5 cm
Könnyű anyag: átlátszó akril
Személyre szabási módszer: kiváló minőségű lézergravírozás
Személyre szabás: névvel vagy szöveggel
Gravírozás színe: fehér

További információ:
- USB kábellel, nincs szükség elemre
- LED lámpa 3 különböző beállítással

Technikai okokból nem lehet cirill, arab, ázsiai, török, görög vagy speciális karaktereket használni.

A lámpa védőbevonattal van ellátva a gravírozás védelme érdekében.

Ragyogjon egy kis fényt szeretteire ezzel a stílusos gravírozott lámpával névvel vagy szöveggel

Személyre szabott gravírozott lámpánkkal adjon melegséget, stílust és személyes megjelenést bármely belső térhez.

Akár a tökéletes lámpát keresi, amellyel saját nappalija, hálószobája vagy konyhája befejezi, akár egy nagyszerű ajándékot keres szeretteinek, ez a gravírozott lámpa fantasztikus választás. Felveheti a kívánt nevet vagy szöveget, hogy testreszabhassa a lámpát a helyiségnek, a címzettnek vagy az alkalomnak megfelelően. Például meglephet valakit egy eredeti ajándékkal egy házavatóra az új otthonában, vagy mosolyt csalhat anyukájának, nővére vagy nagymamája arcára a születésnapján. Készíthetsz eredeti évfordulós ajándékot partnerednek, vagy egyszerűen csak tudathatod vele, mennyire szereted. Tökéletes éjszakai lámpát készíthet saját kicsi gyerekszobájába vagy leendő anyukájának babavárójára. Még kényeztetheti magát ezzel a gyönyörű gravírozott fénnyel, és megvilágíthatja saját terét. A lehetőségek végtelenek!

Gravírozott LED lámpánk átlátszó, strapabíró akril lapból készült, gyönyörű fa állvánnyal. A stílusos lámpa USB-kábellel érkezik, így nincs szükség elemre. A LED lámpa 3 különböző színbeállítással rendelkezik, így váltogathatja és kiválaszthatja a megfelelő opciót bármely helyiséghez. Saját, személyre szabott világítás létrehozása egyszerű! Egyszerűen adja hozzá a választott nevet vagy szöveget online szerkesztőnkben, és tekintse meg az előnézetet. Ha elégedett a tervezéssel, adja le rendelését. Ezt követően nagy gonddal és odafigyeléssel a fénybe gravírozzuk a tervét, mielőtt elküldené az Ön által választott címre. Mire vársz? Készítse el saját, személyre szabott lámpáját most! Szeretnél sok embert meglepni saját gravírozott fényével? Nagyobb mennyiségért forduljon üzleti osztályunkhoz.

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?