Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Gyertya üvegben

Üveg gyertyatartó - 10 x 10 x 10 cm

3,486 szavazat
Raktáron
Méret
6.190 Ft
Szállítási lehetőségek
Személyre szabott névvel és fényképpel
Kép tökéletes nyomtatása a legszebb színekben
Szuper erős üveg elegáns stílusban
45 égési óra

Ajándékok leírása

További információ a nyomtatott gyertyatartóról: 
Anyag: 8 mm vastag, kiváló minőségű üveg 
Magasság: 10 cm 
Átmérő: 10 cm 
Szín: fehér üveg fehér gyertyával 
Égési idő: 45 óra 
Személyre szabás: fénykép, név és / vagy logó 
Nyomtatás: tökéletes és teljes színben 
Kivitel: laminált vinil

Jó tudni: 
Amikor a gyertya felgyulladt, a gyertyatartót újratöltheti vagy más célra felhasználhatja, például tolltartót vagy növénytálcát. Ez lehetővé teszi, hogy az elkövetkező években használd az ajándékodat.

A személyre szabott gyertyatartó nagy ajándékot ad minden otthonnak

Ki fogja meglepni ezt a hangulatos ajándékot? A személyre szabott gyertya a legszebb meglepetés. Ez a gyertyatartó különösen különleges, mivel maga is megtervezheti a címkét. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatott gyertyatartó minden alkalomra alkalmas, mint pl. Háztartás, születésnap, évforduló vagy más ünnepi alkalom. Egy gyertya is egy gyönyörű gyász ajándékot tesz, amelyen keresztül emlékezhet a szeretteire. A lehetőségek végtelenek.

A gyertyatartó szuper erős üvegből készült, tejfehér színnel, amely lehetővé teszi a személyre szabott címke megjelenítését. A gyertya legalább 45 órát fog égetni, ami azt jelenti, hogy jó ideje élvezheti a teremtést. A személyre szabott gyertya létrehozása egyszerű. Egyszerűen add hozzá az Ön által választott szöveget és / vagy fotót az egyik stílusos kialakításhoz. Ezután nagy gondossággal és pontosan kinyomtatjuk a létrehozást a címkére. Most hozzon létre egy egyedi tartozékot otthonának!

Érdekli a logó nyomtatása erre a gyertyára? További információért forduljon üzletágunkhoz.

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?