Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Tedd idén különlegessé a karácsonyfát a karácsonyi díszeinkkel amelyek fényképpel és/vagy szöveggel személyre szabhatók. Egyedi ajándék az év legcsodálatosabb ünnepén!

35 Ajándékok

A legszebb karácsonyi díszek fotóval a fához

Nagyon népszerűek a karácsonyi bálok, amelyeken saját fotó vagy név található, és amelyeket felakaszthat a karácsonyfára. Függetlenül attól, hogy üvegdarabokat, törhetetlen vagy kerámiadarabokat szeretne-e jobban; mindent személyre szabunk az Ön számára névvel vagy fotóval! Így minden karácsonyfát különleges fává varázsolhat, benne a legszebb díszítéssel!

Ahogy közelednek az éjszakák és a karácsony, gondolataink természetesen az ünnepi dekorációk felé fordulnak, amelyek meleg és hívogató hangulatot teremtenek. De gondolt már arra, hogy a személyre szabott karácsonyi dekorációk milyen örömet és személyes hangulattal gazdagíthatják otthonát? Képzelje el szerettei arcán az örömöt, amikor meglátják a saját fényképükkel ellátott karácsonyi gömböket, vagy a szívből jövő üzenetekkel gravírozott fadíszeket. Ez az évszak megünneplésének egyedülálló módja, amely igazán kiemeli a dekorációt.

Hozza el a karácsony varázsát a személyre szabott gömbökkel

Gondolkodtál már azon, hogy miért olyan varázslatos a karácsony? A csillogó fények, a hóporos ablakok, vagy a vidám csilingelés, ami betölti a levegőt? Nos, mi úgy gondoljuk, hogy a személyes érintések azok, amelyek igazán felgyújtják a karácsonyi hangulatot. És mi lehetne személyesebb, mint saját, személyre szabott gömbök készítése?

Milyen típusú személyre szabott karácsonyi gömbök léteznek?

Sokféleképpen személyre szabhatod a saját karácsonyi gömbödet. Karácsonyfája még soha nem nézett ki ennyire egyedinek!

  • Átlátszó karácsonyi gömbök fotóval: Ezek a gömbök lehetővé teszik, hogy kedvenc emlékeit az átlátszó gömbbe zárja. Képzelje el, hogy minden karácsonykor újra felidézi ezeket az emlékeket, amikor felakasztja őket a fára! A gömbök már 1 darabtól kaphatók.
  • Kerámia gömbök fotóval: Nemcsak szemet gyönyörködtetőek, de eleganciát is kölcsönöznek a karácsonyfának. A kerámiafelületre nyomtatott fényképet is választhat, így gyönyörű, tartós emléket állíthat. A kerámia gömbök fehér színben, 2, 4 vagy 6 darabos készletben kaphatók.
  • Ezüst vagy piros színű üveggömbök, névvel vagy szöveggel gravírozva: Ezek igazán ízléses választás. Válasszon színt - ezüstöt a hűvös, modern megjelenéshez, vagy pirosat a hagyományosabb karácsonyi hangulathoz. Ezután a gömbökre a kiválasztott szöveget vagy nevet is ráírhatja, hogy személyre szabott legyen. Ezek a gömbök 2 vagy 4 darabos készletben kaphatók.

A személyre szabott karácsonyi gömbök széles választékával a karácsonyfája olyan egyedi és különleges lesz, mint az emlékek és az emberek, akiket ünnepel. Ugye milyen szép gondolat?

Hogyan tudom személyre szabni a karácsonyi gömbjeimet?

A folyamat rendkívül egyszerű, az eredmény pedig lenyűgöző. Képzelje el a fát egyedi gömbökkel díszítve, amelyek mindegyike egy-egy történetet mesél el, felidéz egy emléket, vagy egyszerűen csak egy szeretett személy nevét viseli. A személyre szabott karácsonyi gömbökkel ez valósággá válhat.

  1. Válassza ki a csecsebecsét: Kezdje azzal, hogy kiválasztja a személyre szabni kívánt csecsebecsét. A gömbök különböző formájúak, méretűek és anyagúak. Az üveg, a kerámia vagy akár a műanyag gömbök is mind személyre szabhatók.
  2. Válassza ki a dizájnt: Döntse el, hogy milyen szöveget vagy képet szeretne a gömbön elhelyezni. Ez lehet egy név, egy üzenet, egy dátum vagy akár egy fénykép is. A legjobb eredmény érdekében győződjön meg róla, hogy a dizájn világos és egyszerű.
  3. Személyre szabás: Készítse el tervét online szerkesztőnkben. Gondoskodunk róla, hogy kiváló minőségben személyre szabott legyen, és az Ön által választott címre szállítsuk.

Készíthetsz karácsonyi gömböket a saját fádra, vagy adhatod őket családtagjaidnak és barátaidnak egyedi karácsonyi ajándékként.

Díszítse a csarnokokat karácsonyi fotódíszekkel

A gömbök természetesen a karácsonyi dekoráció kvintesszenciája, de rengeteg más személyre szabott karácsonyi dekoráció is létezik.

  • Gravírozott fadíszek: Ezek az egyedi fadíszek 2D-s gömb vagy csillag alakúak, és egy szöveggel és gyönyörű mintáink egyikével gravírozhatók.
  • Nyomtatott fotódíszek: Adja hozzá kedvenc fotóit az egyedi alumínium karácsonyi díszekhez. Csillag vagy gömb alakban kaphatók, és piros szalaggal díszítettek az extra elegancia jegyében!

További személyre szabott karácsonyi dekorációk

Ha szeretnéd az ünnepi hangulatot otthonod minden részébe elhozni, mit szólnál néhány egyedi, személyre szabott karácsonyi dekorációhoz?

Személyre szabott hógömbök

Elképzelte már, hogy kedvenc emlékeit egy varázslatos téli csodaországba foglalja? Ezek a bájos darabok klasszikus gömb vagy elegáns téglalap alakúak, és csodálatos karácsonyi dekorációk, amelyek tele vannak megbecsült pillanatokkal és szeretteinkkel. A hógömbök nagyszerű karácsonyi ajándék és mesés dekorációs elem a házban.

Személyre szabott karácsonyi harisnyák

Ki ne szeretné a kandallón lógó karácsonyi harisnya látványát, amely tele van apró meglepetésekkel, és csak arra vár, hogy felfedezzék? És most képzelje el, hogy ez a harisnya egy extra különlegességgel van ellátva: az Ön nevével van ellátva! A karácsonyi harisnyák még varázslatosabbá válnak, ha személyre szabottak.

Személyre szabott karácsonyi harisnyáink két mesés stílusban kaphatók: a juta rusztikus bája és a pamut klasszikus kényelme.

Karácsonyi adventi naptár

Tegye még szórakoztatóbbá és izgalmasabbá a karácsonyi visszaszámlálást kicsik és nagyok számára! Kényeztesse édesszájúságát egy csokoládés karácsonyi adventi naptárral? Képzelje el, hogy minden nap egy finom csokoládéval ébred, amely egy csak Önnek készült adventi naptár belsejében található.

Szuper eredeti: karácsonyi díszek, saját fotóval

Tedd teljesen egyedivé karácsonyfádat ezekkel a szórakoztató, személyre szabott, törhetetlen karácsonyi díszekkel. A karácsonyi díszek műanyagból készülnek, és ezért verést tudnak elérni. De vigyázz, a bontás nem azt jelenti, hogy valóban nem lehet megtörni őket! De ha van egy macskád, aki szeret mászni a karácsonyfára, akkor ezek a díszek képesek ellenállni ennek!

A legjobb fotót elhelyezheti a karácsonyi bálban, így valóban egyedi, személyre szabott karácsonyi bálot kap. Válasszon egy fényképet (új) szeretőjével, családjával, nagyapjával vagy nagymamájával, vagy kis unokahúgával vagy unokaöccsével. Különösen, ha nem töltheti együtt a karácsonyt, akkor is így nézhet egy kicsit a családjára!

A baubles természetesen szintén jó ötlet, ha karácsonykor meg akarsz lepni valakit egy szép ajándékkal. Küldjön nagypapának és nagymamának karácsonyi csecsebecse, amely unokáik fényképét tartalmazza, küldje el testvérének a fényképét újszülöttével, vagy lepje meg kedvesét egy karácsonyi csecsebecsével a legjobb fotójával! A karácsonyi bál természetesen nagyon jó ajándékba adni a barátoknak is.

Könnyedén elkészítheti személyre szabott karácsonyi csecsebecse online szerkesztőnkben: töltse fel a legjobb fényképét, helyezze a körbe, és ha akar, adjon hozzá egy szép szöveget. A példában láthatja, hogyan alakul a karácsonyi csecsebecse, teljesen elégedett vele? Erősítse meg a tervét, és mi azonnal elkezdjük elkészíteni karácsonyi csecsebecseit!

Üveg csészék névvel

Gyönyörű üveg csészéket keres? Személyre szabhatja saját nevével is. Választhat egy gyönyörű piros, arany vagy ezüst karácsonyi csecsebecse közül.

Online szerkesztőnkben meghatározhatja, mit szeretne hozzáadni karácsonyi csecsebecseihez. Választhat szórakoztató terveink vagy saját szövege közül. A legújabb szöveget az üveg csecsebeccsbe vésjük a legújabb lézertechnikákkal.

Online szerkesztőnkben megtalálja a legjobb mintákat, például rénszarvasokkal, fagyöngyökkel, Mr & Mrs első karácsonnyal, karácsonyfás autóval vagy csak egy szép szöveggel. Most házasodott össze, és idén ünnepli első karácsonyt házaspárként? Lepje meg partnerét egy ilyen szép pohár karácsonyi csecsebecse!

Karácsonyi csillag saját fotójával

A karácsonyi díszek mellett vannak olyan szép mikulásvirágok is, amelyeket személyre szabhat és felakaszthat a fára. Csakúgy, mint a labda esetében, könnyedén feltöltheti legjobb fényképét online szerkesztőnkbe, és hozzáadhat személyes szöveget. A mikulásvirág masszív műanyagból készült, és nagyot verhet!

Szív vagy csillag alakú karácsonyi alumínium medálok

Nagyon szépek és szépek az alumínium karácsonyi medálok, amelyek szív vagy csillag alakúak. Ezekre a medálokra nyomtatjuk a legszebb fotót, és édes piros szalagot csatolunk rá, hogy a csillagot azonnal felakaszthassa a fára. Itt is kiválaszthat egy személyes üzenetet egy fotó mellett. Szuper szórakoztató, hogy meglepje a barátait és a családját!

A baba első karácsonyi csecsebecse

Nagyon jó új szülőknek, vagy természetesen ajándékként nagyapának, nagymamának, nagynéniknek és nagybácsiknak: a karácsonyi bál, amelyben az újszülött fényképe található. Terhes vagy, és eredeti módon szeretnéd értesíteni a barátaidat és a családodat arról, hogy jön egy kicsi? Ezután töltse fel az ultrahang fényképét, és tegye a karácsonyi csecsebecsebe. Adja meg a csecsebecse ajándékot, és nézze meg a boldog arcokat, amelyeket biztosan látni fog!