Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

8 Ajándékok

Személyre szabhatja fényképét a Tile-on

Egy fotó tényleg bármilyen felületre nyomtatható, még csempére is! A vásznak és a festmények szép dekorációs tárgyak, de ha olyan ajándékot keres, amely nyomot hagy, akkor egy csempenyomat a megfelelő ajándék. Szeretné a nyaralás legszebb emlékét megörökíteni? Vagy szeretnéd másképp megjeleníteni az esküvőd egy felvételét? Egy dekoratív csempével ezt és még többet is tehetsz! Önnek csak annyi a dolga, hogy kiválasztja az anyagot, amelyre a fényképét nyomtatni szeretné, feltölti a szerkesztőnkbe, és mi kinyomtatjuk Önnek!

Válasszon a kerámia vagy a keménylemez között

A fénykép megjelenítéséhez kétféle anyag közül választhat igényei szerint. A kerámiacsempe úgy néz ki, mint egy valódi csempe, amelyre az Ön személyre szabott feliratát nyomtatjuk. Alternatívaként nyomtathatjuk fényképét keménylemezre is, amely ugyanolyan méretű, mint a csempe, de vastagabb és könnyebb. A fotóval személyre szabott dekoratív csempe mérete 15x15.

Kerámia csempére nyomtatás minden alkalomra

A személyre szabott kerámiacsempe minden alkalomra megfelelő ajándék. Képzelje el, hogy meglepi szeretett anyukáját vagy apukáját az unokák fotójával, vagy hogy valakinek különleges üzenetet küld egy kicsit másképp. A csempére helyezett fénykép egyedi lakberendezési elemmé is válhat. Kiteheti a csempét a bejáratnál, hogy egy aforizmával üdvözöljön mindenkit, aki átlépi a küszöbét, vagy készíthet egy fotókollázst a hálószobájában. A lapok hátoldalán praktikus ragasztóhorog található, így a falra akasztásuk igazán egyszerű lesz. Szerkesztőnkben személy és alkalom szerint is széles választékot kínálunk, mint például anyák napja, apák napja, születés, keresztanyának és keresztapának stb. Több fotót is beilleszthet, hogy kollázst vagy szöveget hozzon létre az Ön által választott módon.