Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Instagram fotó kollázs
Instagram fotó kollázs
Instagram fotó kollázs
Instagram fotó kollázs
Instagram fotó kollázs
Instagram fotó kollázs
Instagram fotó kollázs
Instagram fotó kollázsInstagram fotó kollázsInstagram fotó kollázsInstagram fotó kollázsInstagram fotó kollázsInstagram fotó kollázsInstagram fotó kollázs

Instagram fotó kollázs

Orientáció
Méret
6.299 Ft
Üzleti rend
Csodálatos minőség, intenzív színek és fényes kivitel
A kedvenc emlékeid a falon rögzülnek
Karcálló és kültéri használatra alkalmas
Képek közvetlenül az Instagram-fiókodból

Ajándékok leírása

További információ az alumínium Instagram fotó kollázsról:
Márka: ChromaLuxe
Anyag: karcálló alumínium fényes bevonattal
Méretek: különböző formátumok
Vastagság: 1 mm
Nyomtatás: kiváló minőségű színes nyomtatási technika rendkívül nagy felbontásban
Teljesítsd ajándékodat egy opcionális szerelési rendszerrel

Az Instagram-fotóid közvetlenül a falon vagy egy alumínium Instagram-fotó kollázson

Lehet-e órákon át görgetni az Instagram-on, és megosztod-e rajta szép fotóit? Ezzel a fantasztikus alumínium Instagram-fotó kollázssal a falra is felakaszthatja őket! Ez egy nagyszerű ajándék születésnapi vagy háziasszonyok számára, de emlékeztetője a nagyszerű útnak vagy a kedves családi hétvégének. Bármelyik alkalomra választja, az egyedülálló Instagram-fotó kollázs a Chromaluxe alumíniumon feltétlenül pontokat szerez. Mindenki a kedvenc emlékeit akarja hozzáadni a falhoz?

A Chromaluxe kiváló nyomtatási technikájáról és kiváló minőségű termékeiről ismert. Így tiszta és tiszta képet kapsz egy szép fényes és mély színekkel. A fotópanel karcolásálló és ellenáll a furcsa kopogásnak itt és ott, így kedvenc pillanatai sok éven át lóghatnak a falon. Válassza ki a megfelelő méreteket és kezdje el. Ez tényleg egyszerű, mert mindössze annyit kell tennie, hogy feltöltheti fényképeit közvetlenül az Instagram-fiókjából. Gyorsan hozzon létre egy személyre szabott Instagram-fotó kollázst!

Tartsa örökre a céges hétvége kedvenc emlékeit? Nagy megrendelések esetén forduljon üzletágunkhoz.

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?