Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Bármi legyen is az ok, elváltak. Ez valószínűleg nem egy boldog időszak az életében. De a világ forog: hamarosan itt az első anyák napja a válás után. Hogyan kezeljétek ezt együtt, volt házastársként?

Az érzelmek kezelése a válás utáni anyák napján

Lehet, hogy az anyák napja érzelmeket vált ki belőletek. Az elmúlt években lehet, hogy önnek és családjának voltak bizonyos hagyományai ezen a napon, és most minden megkérdőjeleződött. Minden helyzet más és más, és éppen ez teszi olyan bonyolulttá. De bármennyire is nehéznek tűnik, közösen meg tudjátok oldani. A következő tippek segítenek az úton.

Beszéljetek együtt az anyák napjáról

Bármilyen nehéz is ez neked, próbálj meg beszélni a volt pároddal arról, hogyan töltsétek a napot. A gyerekek számára is anyák napja van, és fontos, hogy lehetőséget kapjanak arra, hogy meglepjék az édesanyjukat. Valóban a hétvégén a gyerekek az apjukkal vannak? Akkor lehet, hogy ezúttal egy extra hétvégét vagy napot töltenek az édesanyjukkal. Vagy esetleg már most előre cserélhetsz azzal a hétvégével, amikor apák napja esik. Beszélgessetek el! És mindig tartsátok szem előtt a gyerekek érdekeit, és valószínűleg meg fogtok egyezni.

Segíts megtervezni egy meglepetést

Ha a gyerekek még túl fiatalok ahhoz, hogy maguk vegyenek ajándékot az édesanyjuknak, volt élettársként próbáljon meg segíteni a gyerekeknek az anyák napi ajándék kiválasztásában, vagy tervezzen meglepetést. Attól függően, hogy milyen a kapcsolat a volt élettársak között, a férj is szerepet játszhat magán a napon. Például az ágyba készülő reggeli elkészítésében. De persze ezt csak akkor lehet megtenni, ha ezt jó előre megbeszéltétek, és elkerülitek, hogy a másiknak (kellemetlen) meglepetést okozzatok.

Hívjon segélyvonalat

Előfordulhat, hogy a kapcsolat olyan mértékben megromlott, vagy más oka van annak, hogy az apa már nem játszik szerepet a gyerekek életében. Ebben az esetben, hogy a gyerekeknek még legyen esélyük felkészülni a meglepetésre, kérjen meg egy másik, önhöz közel álló személyt, hogy segítsen nekik. Meg fogják tapasztalni, hogy a húgod, a barátod vagy az édesanyád nagyszerűen fogja érezni magát, ha részt vesz benne.

Legyen kedves önmagához

Nem tudjátok közösen megoldani, és akaratod ellenére egyedül vagy anyák napján? Akkor ne feledkezz meg arról, hogy vigyázz magadra, és adj magadnak egy kis extra szeretetet és figyelmet ezen a különleges napon. Tervezz olyan tevékenységet, ami boldoggá tesz. Találkozzatok a barátnőkkel, menjetek el szaunázni vagy vacsorázzatok egy szép, puccos étteremben, ahová a gyerekeket úgysem vihetitek el. Vagy kucorodjatok be a kanapéra egy csésze teával, és merüljetek el az anyák napjának hátterében. Bármit is teszel, csak legyen egy kellemes énidő. Természetesen egy

E blogon kívül itt talál néhány gyakran feltett kérdést a válás utáni anyák napjával kapcsolatban, amelyekre szeretnénk válaszolni Önnek.

Meg kell-e hívnom a volt élettársamat anyák napjára, ha ő a gyermekeim apja?

Nem, nem köteles meghívni a volt élettársát anyák napjára, ha nem akarja. A lényeg, hogy jól érezze magát, és élvezze a napot a gyermekeivel.

Vásároljak-e ajándékot a volt partneremnek anyák napjára?

Anyák napján ajándékot venni a volt partnerének nem kötelező, de a jóakarat és a tisztelet gesztusa lehet. Ez azonban attól függ, hogy milyen kapcsolatban van a volt partnerével, és hogyan kívánja megünnepelni ezt a napot.

Bőr kulcstartó fotóval

Bőr kulcstartó fotóval

Nyaklánc szív nagy

Nyaklánc szív nagy

Csokoládészív

Csokoládészív

Blog

Blog