Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

olcsó ajándékötletek Valentin-napra

12 olcsó ajándékötlet Valentin-napra

Pertnerednek meglepetést adni Valentin-napon kedves módja a szerelem megünneplésének: így egy kicsit másképp tölthetitek a napot kettesben.
Az ajándéknak nem kell drágának lennie, nálunk rengeteg ajándékötletet találsz olcsón is.
A különböző ötletek és ajándékok tengerében nehéz lehet eligazodni, de mi a YourSurprise-nál nagyon szeretnénk segíteni abban, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot akkor is, ha kevés pénzből gazdálkodsz. Nézd meg a javaslatainkat, és válaszd ki a tökéletes ajándékot a szerelmednek.

Visszatekintés a kedvenc közös emlékekre

Az első nyaralás, a születésnapok, a barátokkal közös kirándulások... Sok közös pillanatra emlékezhetsz vissza - mindegyik ugyanolyan különleges, mint a másik. Készíthetsz valami egyedit a kedvenc fotóidból, például egy fotóalbumot, vagy egy fényképes kulcstartót, párnát, esetleg választhatsz egy retró fotónyomatszettet.

Valentin-napi ajándékok édesszájúaknak

Ha a kedvesed a legédesebb, és imádja a csokit vagy az édességet, válassz egy ennivaló ajándékot, amely egyedi és személyre szóló is egyben.
Olyan édes ajándékokat kínálunk, amelyek nem tesznek tönkre anyagilag, de minden édesszájúnak örömet okoznak! A fényképes csokoládétól a névvel és fényképpel ellátott Toblerone csokiig sokmindent választhatsz.

Valentin-nap szűk költségvetésből

Szükséged van néhány ötletre, hogy a Valentin-napot vékony pénztárcával is különlegesnek és romantikusnak érezd? Nem kell sokat költened ahhoz, hogy a közösen töltött nap emlékezetes legyen. Íme néhány ötlet, amely biztosan sikert arat, és nem kerül sok energiába vagy pénzbe.

1. Főzz romantikus vacsorát otthon

Ha csak a tietek a lakás, készíts egy romantikus gyertyafényes vacsorát. Nem kell hozzá séfnek lenni: egy egyszerű tésztaétel és desszertként a fagylalt is megteszi. A szerelmed biztosan értékelni fogja az erőfeszítést. Ha lakótársakkal osztozol a lakáson, egyezz meg velük, hogy aznapra csak a tiéd a lakás, cserébe pedig egy hétig te mosogatsz!

2. Légy egy napra turista

Ha az időjárás-előrejelzés szerint napos időre van kilátás, kiránduljatok egyet kettesben a városban! A lakóhelyünk sokszor számtalan olyan szép és érdekes helyet rejt, amelyet alig ismerünk. Gondolkodj úgy, mint egy turista, és fedezd fel a városod rejtett zugait. Látogassatok el egy gyönyörű parkba, egy szép épülethez vagy egy klassz kirándulóhelyre... A lehetőségek végtelenek!

3. Keress egy érdekes ingyenes programot

Biztosan lesz néhány olyan ingyenes program a környéken, amely fantasztikus választás Valentin-napra. Nézzetek meg egy ingyenes kiállítást, utcai koncertet, fesztivált vagy más, a településed által szervezett eseményt.

További olcsó Valentin-napi ajándékok

Még mindig nem tudsz dönteni? Akkor nézd meg a olcsó ajándékötleteinket: