Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Szervezz felejthetetlen, személyre szabott szilvesztert

A legtöbben örömmel készülünk az új évre az idén, hátrahagyva egy újabb furcsa évet. Bár a szilveszteri ünnepségek mindenki számára másképp fognak zajlani,az új évbe lépés mindig különleges, és mindenképpen jó ok arra, hogy pezsgőt bontsunk, és szeretteinkkel töltsük az időt.

Egyedi, boldog újévi ajándékok

Nem mindenki tudja eltölteni a szilvesztert azokkal, akiket szeret, így az egyedi újévi ajándék küldése fantasztikus gesztus. Küld el nagymamádnak a legjobb kivánságaidat az új évre eredeti módon, csokoládé távirat vagy kártya segítségével. Köszönd meg a legjobb barátodnak egy édes üdvözlőkártyával, hogy az elmúlt évben mindig melléd állt. Kényeztesd a legkisebbeket édes finomságokkal. A lehetőségek végtelenek!


Shozd a pezsgőt!

Intenzív év volt, de sokunk számára a gondolkodás éve is. Próbálj a jóra koncentrálni, és hozd ki a legjobbat a következő évből! Nyiss ki egy finom pezsgőt, és hozd ki a csillagszórókat, hogy hangulatos legyen a visszaszámlálás! A tökéletes személyre szabott hangulatot a szilveszterhez egy személyre szabott Möet et Chandon vagy René Schloesser pezsgő ajándékkal teremthetsz meg, melyet közösen fogyaszthattok. Akár személyre szabott alkoholmentes gyermek pezsgőt is adhatsz a gyerekeknek!Szórakoztató újévi tevékenységek


Főzz egy lakomát

Egy másik szórakoztató lehetőség az, hogy együtt főzünk és lakomát szolgálunk fel mindenkinek. Például állapodatok meg abban, hogy a férfiak készítik az előételeket és a desszerteket, a nők pedig a főételt. Így meglephetitek egymást szórakoztatóvá téve a vacsorát.

Újévi fogadalom

A szilveszter tökéletes alkalom arra, hogy szép terveket készítsünk az új évre! Mit szeretne mindenki elérni?

Légy kreatív

Tudd meg, hogy szerettei közül ki a csoport legjobb képzőművésze, és szervezz festőversenyt! Aki a legszebb festményt alkotja, díjat nyer. Ha a festés nem a kedvenced, válassz más tevékenységet!