Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Olyan csodálatos, hogy a párod, húgod, barátnőd vagy legjobb kolléganőd várandós. És az Anyák napja is közeleg! Szuper alkalom, hogy meglepd az anyukát egy szép ajándékkal, vagy akár egy bulival. Itt találsz néhány kreatív és egyedi ötletet, hogy a jövendőbeli anyuka ragyogjon az Anyák napján.

Várandós anyukák számára ajánlott, cuki ajándék ötletek a babára fókuszálva

Az Anyák napja különleges nap minden várandós nő számára. Ezen a napon valószínűleg különösen sokat gondol a pociban lévő kisbabára, és arra, hogy milyen lesz az élete anyaként. És talán arra is, hogy hogyan ünnepli majd az Anyák napját a következő években. Jó ötlet már most meglepni őt egy népszerű anyák napi ajándékkal.

Itt van néhány ötlet, hogy inspirálódj:

  • Egy egyedi könyv: Válassz egy szép mesekönyvet, és írj egy szeretetteljes üzenetet a babának az első oldalra. Így tartós emléket készíthetsz mind az anyukának, mind a kisbabának.
  • Egy saját tervezésű body: Válassz egy szuper mintát, és nyomtass rá egy kedves üzenetet a babának a bodyra.
  • Egy gyerek tányér: Készíts egy saját gyerek tányért a kicsi számára.
Az első anyák napja

Az első anyák napja

Twix ajándékdoboz

Twix ajándékdoboz

Anyák napi puzzle

Anyák napi puzzle

Női köntös

Női köntös

Egy olyan anyák napi ajándék, ami a babára fókuszál, azt mutatja, hogy a terhes anyuka mellett állsz ebben az izgalmas életszakaszban.

A legjobb ajándékok kismamáknak anyák napjára

Egy ajándék, ami kifejezetten az anya számára készült, szintén szuper ötlet. Amikor a baba megszületik, az anyuka biztosan el van árasztva ajándékokkal a kicsi számára. Ezért lehet nagyon szórakoztató és értékes egy olyan ajándékot adni, ami valóban az anyukára fókuszál. A terhesség nem mindig könnyű, és gyakran nehezebbé válik a végére. Egy ajándék, ami a pihenésre fókuszál, biztosan nagyon fog értékelni. Íme néhány ötlet, hogy ihletet adjunk neked:

  • Egy személyre szabott köntös névvel hímzve: Így az anyuka élvezhet egy wellness napot a saját köntösében. Vagy élvezhet egy kismama masszázst.
  • Gravírozott teás doboz teával és poharakkal: Egy tea csomaggal segítesz neki kikapcsolódni a kanapén. A teásdobozra gravírozhatod a szöveget, például "Szuper anyuci".
  • Mega Milka csoki névvel: Természetesen a tea mellé jár egy finomság is. És mi lehetne finomabb és szórakoztatóbb, mint majdnem 1 kiló Milka a saját nevével? A csomagoláson még egy kedves, személyes üzenetet is elhelyezhetsz.
  • Luxus ápolási csomag The Gift Label-től: Válassz egy csomagot, amely szuper testápolási termékeket tartalmaz a pihenéshez. A csomagoláson egy személyes üzenetet és ha szeretnél, egy fotót is elhelyezhetsz.
  • Terhességi kép bekeretezve: Váratlanul ajándékozd meg a jövendőbeli anyukát egy szép terhességi képpel a falra.
Fa teásdoboz - 2 pohár és tea

Fa teásdoboz - 2 pohár és tea

Mega Milka

Mega Milka

Wellness ajándékkészlet - The Gift Label

Wellness ajándékkészlet - The Gift Label

Bonbon

Bonbon

Tanácsok az anyák napjára készülő kismama ünnepléséhez

Szeretnél valami igazán különlegeset tenni egy várandós anya számára? Gondolj arra, hogy szervezz neki egy különleges partit Anyák napján. Ez lehet brunch, ebéd, high tea attól függően, hogy mi a kedvence. Egy másik előnye: nem kellbabaváró partit szervezned. Vagy légy őrült és csináld mindkettőt!

Útmutató lépésről-lépésre a kismama anyák napja megszervezéséhez

Itt egy útmutató, hogy hogyan szervezz egy anyák napi ünnepséget egy kismamának.

1. lépes: Válassz helyszínt

Válassz egy helyszínt a bulihoz, ami alkalmas erre. Ez lehet otthon, de akár egy étteremben vagy a parkban is lehet. Természetesen gondoskodj róla, hogy a hely könnyen elérhető legyen az várandós barátnőd számára.

2. lépés: Hívj vendégeket

Hívd meg a barátaidat és családtagjaidat a buliba. Ügyelj arra, hogy a barátnőd ne legyen bevonva a tervezésbe, mert természetesen meglepetésnek kell lennie!

3. lépés: Tervezz programokat

Ha szeretnél, te is tervezhetsz programokat, hogy még tartalmasabbá tedd a bulit. Természetesen csak olyan programokat tervezz, amelyek alkalmasak egy várandós nőnek. Az étellel kapcsolatos tevékenységek, például egy sütis workshop, általában nagyon jól szoktak elsűlni.

4. lépés: Készítsd el az ételeket

Készítsd el az ételeket, amelyeket barátnőd szeret és alkalmasak a várandós nők számára. Kérheted az összes vendéget, hogy hozzanak valami finomat, hogy együtt élvezhessétek az ínycsiklandó falatok széles választékát.

5. lépés: Készíts ajándék asztalt

Készíts egy ajándék asztalt az ajándékokkal a barátnődnek és a jövendőbeli babájának. Ajándékötletekhez lásd korábbi bekezdéseket ebben a blogban.

Hatodik lépés: Ne felejtsd el a dekorációt

Gondoskodj vidám dekorációról, mint például léggömbök és szalagok, hogy a helyszín ünnepi hangulatú legyen. Ha a baba nemét tudjátok, akkor az dekoráció színét ehhez lehet igazítani.

Ezekkel a lépésekkel olyan parti lesz, amire a barátnőd nehezen fog elfelejteni!

Ezekkel az ajándékötletekkel és a parti ötletekkel biztosan sikerül meglepned az anyukát Anyák napján! Sok szerencsét!

Gyerek tányér

Gyerek tányér

Fénykép csokoládé

Fénykép csokoládé

Blog

Blog