Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Apák napja sör ajándék szett gravírozott üveg
Apák napja sör ajándék szett gravírozott üveg
Apák napja sör ajándék szett gravírozott üveg
Apák napja sör ajándék szett gravírozott üveg
Apák napja sör ajándék szett gravírozott üveg
Apák napja sör ajándék szett gravírozott üveg
Apák napja sör ajándék szett gravírozott üveg
Apák napja sör ajándék szett gravírozott üveg
Apák napja sör ajándék szett gravírozott üvegApák napja sör ajándék szett gravírozott üvegApák napja sör ajándék szett gravírozott üvegApák napja sör ajándék szett gravírozott üvegApák napja sör ajándék szett gravírozott üvegApák napja sör ajándék szett gravírozott üvegApák napja sör ajándék szett gravírozott üvegApák napja sör ajándék szett gravírozott üveg

Apák napja sör ajándék szett gravírozott üveg

Kijelentem, hogy legalább 18 éves vagyok, és jogszerűen alkoholt vásárolhatok, a születési dátum: dd-mm-yyyy (kötelező)

Brand beer
9.499 Ft
Üzleti rend
Ízletes üveg sört, különleges, kifinomult poharakkal a Royal Leerdam
A szöveget örökre lézer az üvegbe
Ajándék pirítós minden különleges alkalomra

Ajándékok leírása

További információ az Apák napja sör ajándékdobozról gravírozott üveggel:
Tartalom: nagy üveg Westmalle Tripple és gravírozott sörüveg
Márka sör üveg: Royal Leerdam
Típus: Munique
Gravírozás: fehér, a végeredmény kissé más lesz, mint a webhely előnézete

Westmalle Tripple
Tartalom: 750 ml
Alkohol százalék: 9,5%
Származási ország: Belgium
Karakter: A Westmalle Tripple mély, de lágy ízű keserű tónusú. A nagy 750 ml-es tartalom miatt a sör kissé eltérő ízű, mint a kis palackokban. Ebben az esetben a fényes, arany-sárga sör hosszabb, édesebb utóízzel rendelkezik.

Lenyűgözze édesapját egyedülálló sör ajándékdobozban, gravírozott üveggel!

Az édesapja egyszerre élvezheti az ízletes sört, és különösen kedveli azokat a különleges söröket? Ha igen, akkor ez a fényes sör ajándékkészlet az üveggel a tökéletes Apák napja az apádnak. A gyönyörű fadobozban található egy nagy üveg Westmalle Tripple és egy szép sörüveg, amelyet a Royal Leerdam készít. De a különleges dolog ez a sör ajándékdobozban az, hogy megkaphatja a sörüveget, melyet szépen díszítettek, és az apád nevét. Meglepődj apádat, nagyapádat vagy apádat a saját, személyes pohárköszöntőjével!

Válasszon egyet a speciálisan tervezett atyák napjairól, és adja hozzá édesapja nevét. Miután befejezte a létrehozást, győződjön meg róla, hogy a design a lehető legjobb minőségben vésik a sörüvegbe. A sörüveg mosogatógépben biztonságos, így apád sok éven át élvezheti a lenyűgöző Apák napja ajándékát. Egyedülálló és személyes ajándék minden apának. Élvezze apa!

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?