Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egyéni hercegnő poggyászkészlet

57 szavazat
Raktáron
Szállítási lehetőségek
  • Szállítás az általad választott szállítási címre
  • Ingyenes ajándékkártya az ajádékozottnak
  • 100% -os minőség garantált

Ajándékok leírása

További információ a fotós bőröndkészletről: 
Készlet: 1 kézipoggyász bőrönd, XL és XXL bőrönd 
Gyártó: Princess Traveler 
Anyag elöl: 100% polikarbonát 
Anyag vissza: ABS 
Anyagnyomtatás: 0,4 mm vastag polipropilén 
Tinta jellemzők: UV-ellenálló, környezetbarát és vízálló 
Extra: csak az eleje személyre szabható
Kerekek: 4 görgő 

Princess fotó bőrönd - Kabin: 
Méretek*: 51 x 35 x 20 cm (kabin mérete) 
Súly (üres): 2,6 kg 
Tartalom: 36 liter 

Princess fotó bőrönd - XL: 
Méretek*: 67 x 46 x 24 cm 
Súly (üres): 4 kg 
Tartalom: 66 liter 

Princess fotó bőrönd - XXL: 
Méretek*: 77 x 52 x 27 cm 
Súly (üres): 6 kg 
Tartalom: 102 liter 

*Megjegyzés: A méretek a bőröndre vonatkoznak, kerekekkel és behúzott fogantyúval együtt.

Üzemeltetési utasítás kombinációs zár 
A zár 0-0-0 értékre van állítva. Nyomja be a gombot az oldalon, és tartsa benyomva, fordítsa el a kerekeket, és állítsa be a 3-jegyű kódját. Engedje el a jobb oldali gombot, és a kód be van állítva. Győződjön meg róla, hogy a beállítás során ne engedje fel a gombot. 

Egyszerűen hozzon létre egy egyedülálló, rendkívül könnyű egyedi Princess csomagot a fényképével!

Nyaraláson megy át az egész családdal, vagy csak keres egy kényelmes poggyászot, amely egy városi utazásra, kirándulásra vagy munkaszüneti napra van beállítva? Akkor ez a Princess Traveler fotó bőrönd készlet csak az, amire szüksége van! A kemény bőröndöket egyedülállóvá teheti a legszebb fényképével. Minden családtag számára könnyen kialakíthat személyre szabott bőröndöt. Ez az egyéni bőröndkészlet az újonnan házaspárnak is eredeti meglepetés, hiszen a nászútra stílusosan lehet menni. Szuper hasznos a tapasztalt (világ) utazók számára, de ezek a bőröndök is tökéletesen alkalmasak üzleti útra!

A Princess Traveler poggyászkészlet 3 bőröndből áll, mindegyik szép képpel. A bőröndök TSA kombinációs zárral rendelkeznek és kiváló minőségű cipzárral rendelkeznek. Egyszerűen tárolják egymásba a halmozott készletet, így kis helyet foglalnak el. Mivel a Princess bőröndök szuper könnyűek, extra súlyt vehetsz magával nyaraláskor, vagy több ajándékot hozhatsz vissza. A laza beágyazások azt is biztosítják, hogy az egyéni bőrönddel együtt bármikor megváltoztathatod a képedet egy új nyaralási fotóval, kollázssal vagy mondással. Kezdje el és tervezze meg személyes csomagjait!

A Princess Traveler egy holland márka, nemzetközi stílusban. A márka számos utazási és sportcikket kínál. A megfizethető luxus, a minőség, a megbízhatóság és a termékinnováció rendkívül fontos a vállalat számára. Ezeket az innováció megkülönbözteti, a holland tervezést és a kiváló minőségű anyagok használatát. A Princess Traveler különösen a rendkívül erős, könnyű poggyászukról ismert.

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?