Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egy egyedi lakberendezési tárgy remek módja annak, hogy az otthonodat személyesebbé és meghittebbé tedd. Nálunk személyre szabható párnákat, gyertyákat, virágokat, fali díszeket és még sok más terméket választhatsz magadnak vagy a szeretteid otthonába.

38 Ajándékok

Személyre szabott lakberendezési ajándékok

Ha van egy nagyszerű pillanatképed a nyaralásáról, fénykép a gyermekeidről vagy esküvői képe, készíts valami kreatívat belőle! Különböző módon jelenítheted meg fényképeket az otthonodban, például vászonra, plexire vagy alumíniumra nyomtatva. Ezen túlmenően még sok más eredeti ötletünk van a számodra, további inspirációért olvass tovább.

Változtasd kedvenc fényképeidet fali dekorációvá

Ha valóban valami szórakoztató ajándékot szeretnél készíteni a fotóiddal, dönthetsz úgy, hogy a fotót vászonra nyomtattasd. Választhatsz úgy is, hogy fotóid alumíniumra vagy plexi üvegre nyomtatjuk, amelyek kevésbé ismertek, de gyönyörű fali dekorációk. A kiválasztandó anyag típusa a fotótól függ. A plexiüveg nyomatok fényesek és jól alkalmazhatók a nagy mélységű képeknél. Az alumínium inkább ipari megjelenésű. A vászon klasszikusabb. Ha valami teljesen mást szeretnél keresni, elkészíthetsz egy fali panel kollázst. Az ilyen típusú faldekoráció 4, 6 vagy 9 panelt tartalmaz, amelyek egy fényképet alkotnak, vagy mindegyik eltérő képet mutat.

Képkeretek

Ha nem feltétlenül szeretnéd a fényképet a faladon megjeleníteni, hanem inkább egy más felületre szeretnéd helyezni, akkor erre is van lehetőség. Mit szólnál egy farostlemez fotóállványhoz, amelyre a fényképed nyomtatva van? További eredeti ötletek: akril fotó blokk, üveg képkeret, csuklós képkeret vagy farostlemez képkeret.

Eredeti lakberendezés kisebb helyiségekhez

Nem kell mindig nagy méretben nyomtatni a fényképet, mivel kisebb, személyre szabott otthoni dekorációt is készíthetsz a fotókkal. Mit szólnál egy szappanadagolóhoz, amelyen a gyerekek vagy a család háziállatának fényképe látható? Vagy vidám poháralátétek az esküvői fotóiddal? Az alátétek csodálatos ajándék lehet egy évfordulót ünneplő pár számára is. Kínálunk egy szórakoztató, személyre szabott kulcstartót is, ami garantálja, hogy kedvenc fényképed minden alkalommal láthatod, amikor megfogod a kulcsokat. További tippek egy vésett tükör és alumínium vagy fa díszek, amelyek az általad kiválasztott fotót és / vagy szöveget tartalmazzák.

Személyre szabott gyertyák

Ha egy háziasszonynak szeretnél ajándékot vagy olyan valakinek, aki nagyon szereti a gyertyákat, akkor nem hibázhatsz a személyre szabott gyertyákkal. A szokásos gyertyák mellett üveg tégelyes gyertyákat is kínálunk. Ha nagy mennyiségben keresel gyertyát, akkor a fémdobozos illatos gyertyák tökéletesek. A dobozok testreszabhatók a választott név, fénykép, logó és / vagy szöveg testreszabásával, és valódi figyelemfelkeltő ajándékok lehetnek.

Babaszoba dekorációk

Szeretnéd, hogy kisbaba szobája szép és barátságos legyen, nagyszerű dekorációkkal elérheted ezt. Néhány dolog, amelyet nem lehet nélkülözni egy babaszobából, a papírjáték-tároló zsák, a gyerek fogas, a gyerek szék és egy aranyos párna. Felragaszthatsz egy menő baba plakátot, amelyen szerepel a kicsi neve és születési adatai, vagy fali és ablakmatricákkal díszítheted a szobáját. Válassz a különböző minták közül, amelyekhez hozzáadhatod a baba nevét vagy fényképét.

Dekorációk a kanapéhoz: párnák és gyapjú takaró

Ha valódi otthonülő vagy és élvezed a kanapén eltöltött időt, egy szép és meleg takaróval, akkor a személyre szabható puha gyapjúszövet takaró a legjobb választás. Különböző formájú, méretű és színű párnákkal is rendelkezünk, amelyekhez hozzáadhatod a kívánt fényképet és / vagy szöveget. Így a lehető legkényelmesebb lesz az otthon töltött este a kanapén. Ha eredeti módon szeretnéd magad és családod melegen tartani, készíts saját, személyre szabott gyapjútakarót.

Asztaldekorációk: terítők, szalvéták és alátétek

Ha vacsorát szeretnél szervezni, díszítsd fel a vendégek számára az asztalt, hogy egy tökéletes összhangot és remek hangulatot teremts. Rendelj egy asztalterítőt, szalvétákat és tányér vagy pohár alátéteket a választott fotóval és / vagy szöveggel kivitelezve. Így tökéletes lesz az ünnepi asztal és hangulatos családtagokkal vagy barátokkal való vacsorához.

Karácsonyi dekorációk

A karácsony a tökéletes pillanat arra, hogy otthonodat gyönyörű dekorációkkal díszítsd. A karácsonyfának a tökéletes dísze lehet a személyre szabott gömbök, amelyek a választott fényképet és / vagy szöveget tartalmazzák. Remek módja annak, hogy megünnepeljétek és megemlékeztek a baba első karácsonyáról vagy az első karácsonyról, mint pár. Egyéb szórakoztató dekorációnk közé tartozik a személyre szabott hógömbök, amelyek szépen és egyben nosztalgikusak.