Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Használati feltételek index

 1. Cikk 1
 2. Cikk 2
 3. Cikk 3
 4. Cikk 4
 5. Cikk 5
 6. Cikk 6
 7. Cikk 7
 8. Cikk 8
 9. Cikk 9
 10. Cikk 10
 11. Cikk 11
 12. Cikk 12
 13. Cikk 13
 14. Cikk 14
 15. Cikk 15
 16. Cikk 16
 17. Cikk 17
 18. Cikk 18

Használati feltételek

1. cikk - Fogalommeghatározások

Ebben a dokumentumban az alábbi kifejezések az alábbiak szerint kerülnek meghatározásra:
 1. Kereskedő: Az a természetes vagy jogi személy, aki a fogyasztókat és cégeket távolról nyújtja;
 2. Szerződő fél:
  • Az a természetes személy, aki nem foglalkozik szakmai pozíciójával vagy társaságával, és távoli megállapodást köt a kereskedővel;
  • A természetes vagy jogi személy, aki szakmai pozíciójának vagy társaságának nevében jár el, és távoli megállapodást köt a kereskedővel;
 3. Távoli megállapodás: Egy megállapodás, amely kizárólag egy vagy több távoli kommunikációs eszköz használatával történik a termékek és / vagy szolgáltatások távértékesítésére a kereskedő által létrehozott rendszer keretében. A szerződő fél a YourSurprise.com-ot megbízza egy vagy több termék előállítására és elküldésére a YourSurprise.co.uk weboldalon keresztül;
 4. A gondolkodási időszak: az a időtartam, ameddig a szerződő fél felhasználhatja az elállási jogukat;
 5. Visszavonási jog: A szerződő fél számára biztosított lehetőség arra, hogy a távoli megállapodást a mérlegelés időtartama alatt megszüntesse;
 6. Nap: naptári nap;
 7. Tranzakció időtartama: Távoli megállapodás az olyan termékek és / vagy szolgáltatások ismétlődő kézbesítéséről, amelyekre az ellátási kötelezettség és / vagy az ellátási kötelezettség idővel eloszlik;
 8. Tartós adathordozó: bármely olyan eszköz, amely lehetővé teszi a szerződő félnek vagy a kereskedőnek személyes adatok mentését oly módon, hogy a jövőben bármikor hozzáférhessen az információ változatlan változatához.
2. Cikkely – A kereskedő személyes adatai

YourSurprise.com B.V. A következő név alatt működik: YourSurprise.com
(Kattintson ide, ha további információt szeretne kapni a "BV" jogi formáról.)

Székhely:
Gouwepoort 3
4301RZ Zierikzee
The Netherlands

Telefonszám: (80) 088 259
Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig 8:30 -tól 17:30-ig
E-mail cím:

Kereskedelmi Kamara száma: 22057264 (A kereskedelmi kamara számáról további információért kattintson ide )
ÁFA-azonosító szám: NL.820845437B01

Banki átutaláshoz szükséges adatok:
Rabobank
YourSurprise.com
BIC/SZWIFT kód: RABONL2U
IBAN Nr.: NL36 RABO 0160 5957 11
3. Cikkely - Alkalmazatóság

Értesítés:A YourSurprise.com termékei személyre szabottak és ezért nem visszaválthtók.
 1. Ezek a feltételek a kereskedő teljes készletére és a kereskedő és a szerződő fél között létrejött minden távoli szerződésre vonatkoznak.
 2. Egy távoli megállapodás megkötése előtt a szerződés szövege a szerződő fél rendelkezésére áll. Amennyiben ez nem lehetséges, a távoli megállapodás megkötését megelőzően közlik a feltételeket a szerződő féllel, és ha a szerződő fél másolatot szeretne kapni, akkor az egyik elküldhető: a lehető leghamarabb és bármilyen költség nélkül.
 3. Abban az esetben, ha ez nem lehetséges, egy távoli megállapodás megkötését megelőzően, hogy a kereskedő elérhetővé teszi a feltételeket, közlik a szerződő féllel, és ha a szerződő fél másolatot szeretne kapni , az egyik a lehető leggyorsabban, költség nélkül küldhető. Ha a távoli megállapodást elektronikus úton kötik meg, akkor a fenti alponttól eltérve, a távoli szerződés megkötése előtt e feltételek szövege elektronikus formában elérhetővé válik a szerződő fél számára, hogy a szerződő fél egyszerűen elmentheti az információkat egy tartós adathordozón. Abban az esetben, ha ez nem lehetséges, a távoli megállapodás megkötését megelőzően, hogy a szerződési feltételeket elektronikusan tekinthető meg, közlik a szerződő féllel, és ha a szerződő fél elektronikus másolatot kíván kérni, a lehető leggyorsabban, költség nélkül kell elküldeni.
 4. Amennyiben e feltételek az adott termék- és / vagy szolgáltatásra is alkalmazandók, a második és a harmadik cikkelyben foglalt feltételek továbbra is alkalmazandók, és abban az esetben, ha bizonyos kifejezések ellentmondásosak, akkor a szerződő fél hivatkozhat azokra az alkalmazandó feltételekre, amelyek a szerződő fél számára a legkedvezőbbek.
 5. Ha hibás terméket szállítunk, a szerződő félnek telefonon ((80) 088 259), e-mailben (support@yoursurprise.hu) vagy csevegéssel kell kapcsolatba lépnie a YourSurprise.com ügyfélszolgálatával.
4. Cikkely – Termékek
 1. Ha egy termék korlátozott érvényességgel vagy azzal kapcsolatos feltételekkel rendelkezik, ezt kifejezetten tartalmazza a termékleírás.
 2. A termékek és / vagy szolgáltatások teljes és pontos leírást tartalmaznak. A leírás elég részletes ahhoz, hogy lehetővé tegye a szerződő fél számára a termék megfelelő értékelését. Ha a kereskedő képeket használ, akkor ezek a termék és / vagy szolgáltatás megbízható ábrázolása. Az ajánlott tételeknél előforduló hibák jogilag nem terhelik a kereskedőt.
 3. Minden termék leírása elegendő információt tartalmaz arról, hogy a szerződő fél számára egyértelmű legyen, hogy milyen jogok és kötelezettségek kapcsolódnak a termék és / vagy szolgáltatás elfogadásához. Ezek a következők:
  • A termék ára, beleértve az adókat;
  • Minden kapcsolódó szállítási költség;
  • A megállapodás megkötésének módja és az ehhez szükséges intézkedések;
  • A Visszavonási jog alkalmazhatósága;
  • A megállapodás fizetési, szállítási vagy végrehajtási módja;
  • Az az időtartam, amely alatt az ajánlat elfogadására, beleértve az árat, továbbra is érvényes;
  • A távolsági kommunikáció értékesítése, ha a távközlési technológia használatának költségeit az alapszinttől eltérő módszerek alapján kell kiszámítani;
  • Hogyan férhet hozzá a szerződő fél a szerződéshez a megállapodás megkötését követően, ha az archiválás a megállapodás megkötése után megtörténik;
  • Hogyan férhet hozzá a szerződő fél a szerződés megkötésére vonatkozó információkhoz olyan intézkedések esetében, amelyek nem megfelelőek a szerződő fél számára, és a szerződő fél a megállapodás megkötése előtt visszavonhatja a megállapodást;
  • Az angol nyelvektől eltérő nyelvek, amelyekben megállapodást lehet kötni;
  • A kereskedőt kötő magatartási kódex és a magatartási kódex elektronikus úton történő elérésének módja; és
  • a távoli megállapodás minimális időtartama abban az esetben, ha a megállapodás folyamatos vagy időszakos termék- és / vagy szolgáltatásnyújtást foglal magában.
5. Cikkely – A megállapodás
 1. Az 5.4. Alpontban meghatározott feltételhez kötött megállapodás abban a pillanatban lép hatályba, amikor a szerződő fél elfogadja az ajánlott terméket és / vagy szolgáltatást, és megfelel a kapcsolódó feltételeknek.
 2. Ha a szerződő fél elektronikusan elfogadta a megállapodást, a kereskedő azonnal visszaigazolja az elfogadását. Az elfogadás megerősítéséig a szerződő fél visszavonhatja a megállapodást.
 3. Ha a megállapodást elektronikusan kötik meg, a kereskedő megteszi a szükséges technológiai és szervezeti lépéseket az adatok továbbításának védelme érdekében, és biztosítja, hogy ez biztonságos webes környezetben történjen. Ha a szerződő fél elektronikus fizetési módot választ, a kereskedő megfelelő biztonsági intézkedéseket is foganatosít.
 4. A kereskedő a törvény határain belül információkat gyűjthet a szerződő fél fizetési kötelezettségek teljesítésére vonatkozólag, valamint egyéb tényeket és tényezőket, amelyek felelősségteljesen kötik a távoli megállapodást. Ha ezen információk alapján a kereskedőnek joga van megállapodást visszavonni, akkor a kereskedő jogilag motiváltan utasíthatja el a megrendelést vagy kérelmet, vagy különleges feltételeket rendelhet a megrendelés vagy kérelem teljesítéséhez.
 5. A kereskedő egy termékkel és / vagy szolgáltatással együtt írásban vagy oly módon nyújtja a szerződő félnek az alábbi információkat, hogy a szerződő fél könnyen tárolhatja az információkat tartós adathordozón: :
  • A kereskedő székhelyének címe az, ahol a szerződő fél panaszt tehet;
  • Azok a feltételek, amelyek mellett a szerződő fél felhasználhatja a visszavonási jogát, valamint egyértelműen jelzi, hogy a visszavonási jog nem alkalmazható;
  • A meglévő szolgáltatásokra és garanciákra vonatkozó információk a vásárlás után;
  • A jelen szerződés 4.3. cikkében szereplő információk, kivéve, ha a kereskedő a szerződés megkötését megelőzően megadta ezt az információt a szerződő félnek;
  • A megállapodás megszüntetésének követelményei, ha a megállapodás időtartama egy évnél hosszabb vagy határozatlan időre szól.
 6. Ha a kereskedő beleegyezett a termékek és / vagy szolgáltatások ismétlődő kézbesítésébe, akkor az előző cikkben ismertetett feltétel csak az első fokon érvényes.
6. Cikkely - Termékek visszavonásának joga a termékek szállításakor
 1. Bármely termék megvásárlása esetén a szerződő félnek lehetősége van 14 napos időszakon belül visszavonni a megállapodást. Ez az időszak azzal a nappal kezdődik, amikor a terméket a szerződő fél megkapja.
 2. Ebben az időszakban a szerződő fél gondosan kell kezelje a terméket és a csomagolást. A szerződő fél csak olyan mértékben bonthatja ki vagy használhatja fel a terméket, hogy kiderüljön, hogy megkívánják-e tartani a terméket. Amennyiben a szerződő fél úgy dönt, hogy kihasználja a visszavonási jogot, akkor a kereskedőnek ésszerűen és egyértelműen megadott utasításai szerint visszaadja a terméket és az ahhoz kapcsolódó attribútumokat, ha lehetséges az eredeti állapotában és a csomagolásban.
 3. Értesítés: A YourSurprise.com termékei rendelésre készültek, ezért nem adhatók vissza. Ha egy megrendelést nem sikerült helyesen előállítani, akkor a problémát az ügyfélszolgálaton keresztül fogjuk kezelni.
7. Cikkely - Tulajdonjogok
 1. Az ügyfélnek teljes mértékben és feltétel nélkül tiszteletben kell tartania a YourSurprise.com által biztosított bármely termékhez kapcsolódó szellemi és ipari tulajdonjogot.
 2. A YourSurprise.com nem garantálja, hogy az ügyfélnek adott tételek nem sértik a harmadik felek szellemi és / vagy ipari tulajdonjogait, és nem vállal felelősséget a harmadik felek által benyújtott követelésekért, amelyek feltételezése szerint a YourSurprise.com által biztosított termék megsértette a harmadik felek által birtokolt jogokat.
8. Cikkely – A visszavonási kivételek
 1. Ha a szerződő fél nem rendelkezik visszavonási joggal, a kereskedő csak akkor tehet kivételt, ha azt a megállapodás megkötése előtt időben jelzi.
 2. A visszavonási jog alóli kivételek kizárólag a termékekre vonatkoznak:
  • Amelyeket a kereskedő a szerződő féllel elfogadott előírásoknak megfelelően készített;
  • Amelyek egyértelműen személyes jellegűek;
  • Amelyek természetük miatt nem adhatók vissza;
  • amelyek korfüggőek vagy gyorsan elromlanak;
  • Amelyekre vonatkozó az ár megváltozott a pénzügyi piacon, amely felett a kereskedőnek nincs irányítása;
  • Egyedülálló újságok és magazinok;
  • Beleértve az audio- és videofelvételeket és a számítógépes szoftvereket, amelyek jogait a szerződő fél megsérti.
 3. A visszavonási jog alóli kivételek kizárólag a szolgáltatásokra vonatkoznak:
  • A szállás, szállítás, éttermek vagy szabadidős tevékenységek tekintetében, amelyeket egy bizonyos időpontban vagy bizonyos időszakban kell végrehajtani;
  • Amennyiben az átadási időszakot megelőzően kézbesítést nyújtanak, a szerződő fél kifejezett hozzájárulásával;
  • A fogadások és a lottók tekintetében.
9. Cikkely - Árak
 1. A termékekre vonatkozó ár érvényességi időszaka alatt a kínálatban lévő termékek és / vagy szolgáltatások árai nem emelkednek, kivéve az ÁFA-kulcsok változásait.
 2. Az előző bekezdéstől eltérően, a kereskedő változó áru termékeket és / vagy szolgáltatásokat kínálhat, ha ezek a pénzügyi piacok eltolódásához kapcsolódnak, amelyben a kereskedőnek nincs befolyása. A piaci változásokhoz való kapcsolódást, hogy a megadott árak csupán irányárak, kifejezetten meg kell jelölni.
 3. A megállapodás megkötésétől számított három hónapon belül végrehajtott áremelések csak akkor érvényesek, ha a jogszabályok vagy feltételek miatt következnek be.
 4. A megállapodás megkötését követően három hónappal végrehajtott áremelések csak akkor érvényesek, ha a kereskedő kifejezetten előírta a növekedést és:
  • Jogszabályok vagy feltételek következtében következik be; vagy
  • A szerződő fél jogosult feloldani a megállapodást az áremelkedés hatálybalépése előtt.
 5. A termékek és / vagy szolgáltatások árai az ÁFA-t tartalmazzák.
10. Cikkely – Megfelelőség és Garancia
 1. A kereskedő garantálja, hogy a termékek és / vagy szolgáltatások megfelelnek a megállapodás feltételeinek, a termékleírásban feltüntetett előírásoknak, a megbízhatóság és / vagy a funkcionalitás elvárásainak, valamint a kormány által a hatályba lépett jogi feltételeknek és / vagy szabályozási követelményeknek, a megállapodás megkötésének időpontjában. .
 2. A kereskedő, a gyártó vagy az importőr által nyújtott garancia nem csökkenti a szerződő félnek a kereskedő felé fennálló jogait és kötelezettségeit, ha a kereskedő nem teljesíti a távoli megállapodás jogán és / vagy feltételein alapuló kötelezettségeit. .
11. Cikkely – Szállítás és kivitelezés
 1. A kereskedőnek a legnagyobb figyelmet kell fordítania a termék megrendelésének fogadására és kivitelezésére, valamint a szolgáltatásnyújtás iránti kérelmek kiértékelésére.
 2. A kézbesítés helye az a cím, amelyet a szerződő fél a kereskedőnek elküldött.
 3. Figyelembe véve azt, ami a feltételek 4. cikkelyében szerepel, a kereskedő az elfogadott megbízásokat szakmai határidőn belül, nem haladhatja meg a 30 napot, kivéve, ha hosszabb szállítási határidőt állapítottak meg. Ha a YourSurprise.com egy adott szállítási időszakot közöl, akkor azt utalásnak kell tekinteni. Ha a kézbesítés késik, vagy a megrendelés kézbesítéskor nem teljes, akkor a szerződő fél tájékoztatást kap a rendelés állapotáról, a megrendléstől számított egy hónapon belül. Ebben az esetben a szerződő félnek joga van a megállapodás visszavonására, valamint a felmerült károk megtérítésére.
 4. Az előző bekezdés szerinti visszavonás esetén a szerződő fél által, a kereskedőnek fizetett összeget a visszavonást követő 30 napon belül a lehető leghamarabb megtérítik.
 5. Ha a megrendelt termék kiszállítása nem lehetséges, a kereskedő törekszik arra, hogy egy hasonló termékre cserélje. Legkésőbb a kereskedő egyértelműen és átfogóan közli, hogy rendelkezésre áll egy csere termék. A Visszavonási Jog alóli kivételek nem vonatkoznak a cseretermékekre. A szállítási költségeket a kereskedőnek kell fedeznie.
 6. A termék károsodásával és / vagy elvesztésével kapcsolatos kockázatok a kereskedőnek a szerződő félnek történő kézbesítés időpontjáig lehetnek, kivéve, ha kifejezetten másként állapodnak meg.
 7. A YourSurprise.com nem tehető felelőssé a termékek hibás nyomtatásáért, vagy a szerződő fél által megadott helytelen információk miatt. Ugyanez igaz minden más, a szerződő fél által szolgáltatott információra is, beleértve a címre és a szállításra vonatkozó adatokat stb.
12. Cikkely – Tranzakció időtartama
 1. A szerződő fél bármikor visszavonhatja a határozatlan időre szóló megállapodást, figyelembe véve a visszavonás feltételeit, és egy hónapos maximális értesítési időszakot.
 2. Egy bizonyos időre kötött megállapodás időtartama legfeljebb két év lehet. Ha a megállapodás olyan feltételeket tartalmaz, amelyek a távoli megállapodás meghosszabbítására szolgálnak, hacsak a szerződő fél másként nem rendelkezik, a megállapodás határozatlan időre meghosszabbodik, és a felmondási idő nem haladhatja meg az egy hónapot a megállapodás meghosszabbítását követően.
13. Cikkely - Fizetés
 1. Amennyiben nem állapodnak meg a hosszabb fizetési határidőben, a szerződő fél által fizetendő összegeket a termék kézbesítésétől számított 14 napon belül, vagy szolgáltatásokra vonatkozó megállapodás esetén 14 napon belül ki kell fizetni a szolgáltatást követően. .
 2. Abban az esetben, ha a szerződő fél nem fizet a megadott határidőn belül, az esedékes összeget minden alkalommal további 799 ft. összegű adminisztrációs költséggel emelik.
 3. Amennyiben a szerződő fél nem fizeti meg, a törvényes határértékű kereskedőnek joga van arra, hogy a beszerzési költségeket ésszerűen igényelje, amennyiben ezeket a szerződő félnek a beszerzés előtt közlik.
 4. A megállapodás feltételei szerint nem írható elő több mint 50% -ot meghaladó előlegfizetés a szerződő feleknek történő termékek értékesítésére. Előlegfizetés esetén a szerződő félnek nincs joga az adott megbízás vagy szolgáltatás (-ok) kivitelezésére, mielőtt az előlegfizetés befejeződött volna. .
 5. A szerződő fél köteles haladéktalanul jelenteni a kereskedőnek a hibás fizetési információkat.
14. Cikkely - Garancia
 1. A kereskedőnek megfelelően hozzáférhető eljárásmódja van a panaszok kezelésére.
 2. A megállapodás kivitelezésére vonatkozó panaszokat a kereskedőnek kell benyújtania, egy ésszerű határidőn belül, a szerződő fél hibáinak azonosítását követő teljes és egyértelmű leírással együtt.
 3. A kereskedő a panasz beérkezését követő 14 napon belül válaszol a benyújtott panaszokra. Ha egy panasz 14 napnál hosszabb előrejelző válaszidővel jár, akkor a kereskedő 14 napon belül megerősíti a panasz kézhezvételét, és megadja a szerződő félnek a várható válaszidőt.
 4. Ha a panaszt nem lehet kölcsönös megbeszélés útján megoldani, akkor az ebből eredő vitát a vitarendezési eljárásnak megfelelően kezelik.
15. Cikkely - Viták
 1. Kizárólag a holland jog alkalmazható a kereskedő és a szerződő fél között létrejött megállapodásokra, amelyekre ezek a feltételek vonatkoznak.
 2. A YourSurprise.com üzlethelyiségének bírósága kizárólag a viták kezelésére jogosult, kivéve, ha a kerületi bíróság is engedélyezett. Mindazonáltal a YourSurprise.com fenntartja magának a jogot, hogy a törvény szerint vitát adjon a felhatalmazott bíróságnak.
 3. A vita csak akkor kezelhető, ha a szerződő fél ésszerű időn belül benyújtotta a panaszát a kereskedőnek.
 4. Az érintett felek a bírósághoz fordulhatnak, miután kimerítették a vitát a kölcsönös megbeszélések során.
 5. A jogvitát, a vita keletkezését követően legkésőbb három hónappal a bíróság elé kell terjeszteni.
 6. Online vitarendezés: http://ec.europa.eu/odr/
16. Cikkely – A szerződő fél felelőssége
 1. A szerződő fél vállalja, hogy nem tart igényt olyan termékekre és / vagy csomagolásra nyomtatott anyagokra, amelyek faji, szexuális vagy egyéb módon megkülönböztető jellegűek, és így megsértik a törvényeket és / vagy az erkölcsi normákat. Lehetetlen, hogy a YourSurprise.com mindig ellenőrizze, hogy a YourSurprise.com termékek megfelelnek-e ennek a feltételnek.
 2. A szerződő fél felelős a Yoursurprise.com-nak nyújtott információk alapos ellenőrzéséért a helyesség és teljesség érdekében. A YourSurprise.com semmilyen módon nem vállal felelősséget az információk helyességének vagy teljességének ellenőrzéséért.
 3. A szerződő fél felmenti a YourSurprise.com-ot minden olyan költség és kár alól, amely a 16.1. és a 16.2. cikkelyekben összefoglalt feltételek szerint található.
17. Cikkely – Szellemi tulajdon és szerzői jogok
 1. Az ilyen feltételekben máshol megfogalmazott rendelkezések sérelme nélkül, a YourSurprise.com fenntartja a szerzői jogi törvények alapján megillető jogokat és jogosultságokat.
 2. A YourSurprise.com által a megállapodás keretében létrehozott bármely média, beleértve a terveket, vázlatokat, rajzokat, filmeket, szoftvert, szöveget, hangfelvételt, elektronikus fájlokat, egyéb anyagokat és a meglepetés termékeit, de nem korlátozódik ezekre a termékekre a YourSurprise.com tulajdonában marad, függetlenül attól, hogy átadták-e a szerződő félnek vagy más harmadik félnek, hacsak másként nem állapodtak meg.
 3. A YourSurprise.com által biztosított bármilyen médiát, beleértve, de nem kizárólagosan a terveket, vázlatokat, rajzokat, filmeket, szoftvert, szöveget, hangfelvételt, (elektronikus) fájlokat, egyéb anyagokat és a meglepetés termékeket, kizárólag csak a szerződő fél használhatja és a YourSurprise.com kifejezett hozzájárulása nélkül nem lehet reprodukálni, közzétenni vagy más módon megosztani harmadik felekkel, kivéve, ha a biztosított média jellege egyébként feltételezi.
 4. A YourSurprise.com fenntartja magának a jogot, hogy a munkamegállapodások végrehajtása során szerzett információkat más célokra használja fel, amennyiben a bizalmas információkat nem osztják meg harmadik felekkel.
 5. A honlapon található minden adat és termék a YourSurprise.com kizárólagos tulajdonát képezi, és a YourSurprise.com kifejezett írásos hozzájárulása nélkül semmilyen módon nem reprodukálható vagy közzétehető.
18. Cikkely – Kiegészítő vagy ellentmondásos feltételek

A fenti feltételekkel ellentétes kiegészítő feltételek nem lehetnek hátrányosak a szerződő fél számára, és azokat írásban kell rögzíteni oly módon, hogy a szerződő fél könnyen, elmenthesse az információkat egy adathordozón. Vissza