Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Az a gyönyörű ajándék a karácsonyfa alatt már hetek óta hívogatja Önt. Mi lehet benne? A szépen becsomagolt ajándékoknak óriási a vonzereje. Öt csomagolási tipp, hogy a karácsonyi ajándékok valóban csillogjanak a fa alatt.

Csomagolási tipp #1

Válassza ki gondosan a csomagolópapírt

A használt csomagolópapír nagyjából meghatározza az eredményt. A csomagolópapír mindenféle formában és méretben létezik. A vastag papír gyakran szebben néz ki, mint a nagyon vékony papír. Azt tanácsoljuk, hogy válasszon ünnepi színeket, például aranyat, ezüstöt és kéket csillogással, ami azonnal elegáns megjelenést kölcsönöz az ajándéknak. Az ajándék is jobban mutat, ha a csomagolópapír fölé egy réteg átlátszó celofánt teszünk. Akár még azt is megteheti, hogy tervezd meg a saját csomagolópapírodat. Ez tényleg ellopja a show-t!

Csomagolási tipp #2

Semmi sem veri az íjat!

A masni azonnali lendületet ad ajándékodnak, különösebb erőfeszítés nélkül. Mindössze egy szép szalagra vagy madzagra, vagy két különböző színű madzagra vagy szalagra van szükséged, amelyeket az ajándék köré fűzhetsz. Hogyan készíthetsz csinos masnit? Először is vágja le a zsinórt vagy szalagot a megfelelő hosszúságúra, hogy kétszer is körbetekerhesse az ajándékot. Ezután fektesse a szalagot az ajándék elejére, hosszában. Az ajándék hátuljánál csavarja egymás köré a szalag végeit, és fordítsa el a szalagot egy negyed fordulatot. Ezután csavarja a szalagot az ajándék szélességében. Ahol a szalagok keresztezik egymást, készítsen masnit. Ez az! Tipp: próbáld meg, hogy a masni ne pontosan középen legyen. Ez nagyon nehéz, és azonnal észre fogod venni, ha nem sikerült. Jobb, ha úgy döntesz, hogy a masnit szándékosan az oldalára teszed, így játékos megjelenést adsz neki.

Csomagolási tipp #3

Hozzon létre egy hajtást

Ez a tipp nagyon kevés erőfeszítést igényel, és nagy különbséget jelent. Akkor működik a legjobban, ha olyan ajándékpapírral rendelkezik, amelynek mindkét oldalán más-más nyomtatás van. Ha a belső és a külső oldal azonos, a hatás kisebb, de így is szép látványt nyújt. Vágja a csomagolópapírt a szükségesnél körülbelül öt centiméterrel hosszabbra. Ezután hajtsd vissza a papírt teljes hosszában, úgy, hogy a papír belseje látszódjon át ezen a csíkon. Ezt ragassza fel egy kis ragasztószalaggal. Ezután csomagolja be az ajándékot. A hajtás elegáns megjelenést kölcsönöz a karácsonyi ajándéknak.

Csomagolási tipp #4

Ajándékcímke hozzáadásaAz ajándékcímke hozzáadása a hab a tortán, amely teljessé teszi a megjelenést. Készíthetsz sajátot, vagy használhatod az általunk tervezett karácsonyi címkét, szép és egyszerű!

Csomagolási tipp #5

Adj hozzá egy kis karácsonyi hangulatot

A karácsonyi téma további hangsúlyozásához adjon hozzá egy karácsonyi részletet. Ez bármi lehet, amíg karácsonyi érzést kelt benned. Néhány magyal vagy egy fenyőgally, amit az erdőben találtál. Vagy adj egy kis gömböt, angyalt vagy csillagot az ajándékodhoz. Egy másik nagyszerű ötlet, hogy adjunk hozzá egy fából készült karácsonyi dekoráció, a címzettnek szóló személyes üzenettel gravírozva.

Ha ezeket a tippeket mind alkalmaztad, akkor idén karácsonykor biztosan ellopod a show-t!

Most már tudod, hogyan kell szépen becsomagolni egy ajándékot, de ha még mindig szükséged van a tényleges ajándékra, nézd meg fantasztikus karácsonyi ajándékainkat!

Mega Milka

Mega Milka

Fehér bögre

Fehér bögre

Toblerone XL

Toblerone XL

Blog

Blog