Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egy kínai közmondás szerint: "A jó szomszéd felbecsülhetetlen kincs", és mi hajlamosak vagyunk egyetérteni! Akár a gyerekeik az Ön gyerekeivel játszanak, akár kölcsönadják a fűnyírójukat, vagy egyszerűen csak szívesen összejönnek egy kis beszélgetésre, a jó szomszédok tényleg a legjobbak. Ezért állítottuk össze ezt a blogot tele ötletekkel, amelyekkel meglepheted a szomszédaidat, és tudtára adhatod, mennyire nagyra értékeled őket.

Hogyan köszönje meg a szomszédjának

Néhány szomszéd segít szemmel tartani a szomszédságot. Más szomszédok megöntözik a növényeidet, amikor nem vagy otthon. Talán a szomszéd gyerekek néha megsétáltatják a kutyádat, mert szeretik a bújós szőrgombócodat. Gyakran számíthatsz a szomszédaidra, ezért fontos, hogy tudasd velük, mennyire örülsz, hogy a közeledben vannak. Köszönd meg a szomszédaidnak egy XXL Côte d'Or csokoládéval.

Ha szeretnéd értelmes módon megköszönni a szomszédaidnak, válaszd ezt a Côte d'Or csokoládét! Ez az XXL tábla 5 tábla csokoládét tartalmaz tej, étcsokoládé és tejes-mogyorós csokoládéból. Mutassa meg nekik, hogy gondol rájuk ezzel az XXL csokoládétáblával. Lepje meg szomszédait egy Frank a teáról-dobozzal.

Ha szeretnek összejönni, hogy együtt élvezzenek egy csésze teát, ez a személyre szabott Frank a teáról doboz tökéletes. Ez az ajándék a teásdobozon kívül két nem személyre szabott teáspoharat és Frank a teáról fajtákat is tartalmaz. A Frank about tea a teaipar változásának szenvedélyéből született. A Frank about tea arra törekszik, hogy ízletes teát szállítson, kezdve a friss teával, egyenesen a forrásból, egyenesen az Ön ajtajáig.

Köszönje meg szomszédainak egy személyre szabott vizes palackkal

Talán van olyan szomszédja, aki sportos és rendszeresen edz? Ebben az esetben fontos, hogy sok vizet vigyen magával, különösen, ha süt a nap. A vizes palack ugyanilyen hasznos a kevésbé megerőltető tevékenységekhez, például ha könyvet olvas a kertben. Ez a vizes palack sokáig hűvösen tartja a terméket, bármelyik tevékenységet is részesíti előnyben a szomszédja!

Teadoboz

Teadoboz

Mega Cote d'Or

Mega Cote d'Or

Nyomtatott vizes palack

Nyomtatott vizes palack

Szárított virágok álvánnyal

Szárított virágok álvánnyal

Köszönje meg a szomszédoknak valami édességgel

Ha a szomszéd gyerekek gyakran átjönnek játszani a kicsikkel, vagy időnként segítenek neked a kutyasétáltatásban, akkor ez a személyre szabott, finomságokkal teli cukorkásüveg tökéletes módja annak, hogy mosolyt csalj az arcukra!

Szervezzen szomszédsági partit

Ha szeretnéd megismerni az új szomszédokat, vagy egyszerűen csak szeretnél együtt lógni a már meglévő szomszédokkal, egy szomszédsági BBQ tökéletes alkalom erre! Mindenki készítsen és hozzon magával egy-egy ételt, így mindenkinek jut bőven, és együtt próbálhattok ki új ételeket.

Köszönje meg szomszédainak a személyre szabott BBQ kötényt

Ha van egy különleges szomszédod, aki a grillezés királya vagy királynője, lepd meg őt egy saját köténnyel. Ez a bőrkötény kiváló minőségű, növényi cserzésű, teljes bivalybőrből készült. A bőrkötényre egy menő dizájn és az Ön által választott név vagy szöveg gravírozható.

Személyre szabott gyermek kötények

Ha vannak a közelben kisgyerekek, akik segíteni szeretnének, lepd meg őket saját kis segítő kötényükkel! Gyerekkötényünk kényelmes, strapabíró pamut keverékből készült, és többféle gyönyörű színben kapható. Adja hozzá az Ön által választott nevet, fényképet vagy szöveget, és nézze, ahogy a gyerekek arca felragyog, amikor megkapják saját kötényüket.

Ajándékdoboz - Édességek

Ajándékdoboz - Édességek

BBQ készlet bőrhuzatban

BBQ készlet bőrhuzatban

Bőr kötény

Bőr kötény

Gyerek kötény

Gyerek kötény

Díszítse asztalát személyre szabott szalvétákkal

A szomszédságban élők fotóival ellátott, személyre szabott szalvéták szórakoztató módon díszítik az asztalokat a szomszédsági összejöveteleken. Személyre szabhatja őket fényképekkel, nevekkel vagy kollázzsal. Egyszerűen válassza ki a megrendelni kívánt szalvéták számát, és kezdje el a személyre szabást! A szalvéták kiváló minőségű pamutból készülnek, így stílusosak és tartósak.

Tartsa hűvösen egy személyre szabott borhűtővel

A fehér és rozé borok hidegen tálalva a legjobbak, és csodálatosan frissítőek egy forró napon, ezért praktikus, ha a grillpartira borhűtő dobozok kerülnek az asztalra. Borhűtőnk duplafalú rozsdamentes acélból készült, így biztosítva, hogy a bor az utolsó cseppig hűtött maradjon. Egyszerűen adja hozzá a kívánt nevet vagy szöveget, és válasszon az online szerkesztőben a dizájnjaink közül.

Ha játékokat szervezel, nézd meg ezeket a klassz díjötleteket:

Szalvéta

Szalvéta

Borhűtő

Borhűtő

Trófea

Trófea

Blog

Blog