Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Szingli vagy az ünnepek alatt? Nem kell aggódnod, attól még lehet egy szuper mókás buli a családoddal. Különösen fontos tudni, hogy bár néha úgy érezheted, hogy te vagy az ötödik kerék, egyáltalán nem vagy az. Ezzel a három tippel könnyedén túl fogod élni az ünnepeket. Egy barátod is először éli meg egyedül az ünnepeket? Akkor a végén adunk négy édes ajándéktippet, amivel meglepheted őket.

Tipp 1: Élvezd a szingli státuszodat

Az ünnepek alatt a párokat igencsak próbára teszik. Minden évben el kell dönteniük, hogy melyik karácsonyi napot melyik családdal töltik, és ez gyakran feszültséggel jár. Idén egyáltalán nem kell emiatt aggódnod, hiszen élvezheted a stresszmentes szingli státuszodat. Idén te döntöd el, melyik napon szeretnéd látni a rokonaidat, és meglepni őket ajándékokkal. Ki tudja, lehet, hogy idén egy extra szingli, szóló karácsonyi napot választasz, amikor elmerülsz egy wellnessközpontban, vagy egyedül mész nyaralni. Ne legyen bűntudatod, ha idén az ünnepek alatt jót gondolsz magadra és a saját vágyaidra. Ez legyen számodra is ünnep!

Tipp 2: Irritáló kérdések kezelése a karácsonyi vacsoránál

Minden évben időről időre elhangzik a klasszikus kérdés. Ülsz az egész családdal a karácsonyi vacsoránál, és egy idő után jön a kérdések kérdése: "Nincs még barátod/barátnőd?". De idén lehet, hogy a kérdés nem a testvérednek, hanem neked szól. Ne hagyd, hogy ezek az idegesítő kérdések padlót fogjanak, hanem készülj fel egy klassz válaszlépéssel! Ahelyett, hogy azt válaszolnád, hogy "nem, már nem / még nem", idén állj elő egy kész válasszal. Tudasd a kérdezővel, hogy ez nem a párkapcsolatok megbeszélésének az ideje, és hogy az ilyen jellegű kérdésekkel nem szolgálsz. Így rögtön kezelted a kérdést, és tovább élvezheted a karácsonyi vacsorát.

Tipp 3: Vásárolja meg a legjobb ajándékot magának

Azt a költségvetést, amit korábban a partnerednek és családjának tartogattál a Titkos Mikulásra, most szépen elköltheted magadra! Vedd meg azt a ruhadarabot, amire már régóta szemet vetettél, vedd meg azt a könyvsorozatot, amit imádsz, vagy utazz el néhány éjszakára, hogy egy kis időt tölts egyedül. Egyáltalán nem baj, ha időnként kényezteted magad!

A legjobb barátnőd is szingli az ünnepekre?

Ezután játsszuk el a titkos Mikulást, és helyezzünk egy alattomos ajándékot a karácsonyfájuk alá. Ezzel a négy ajándékkal nagyot fogsz lépni, hogy meglepd őket az ünnepi szezonban. Mutasd meg, hogy gondolsz rájuk, és minden ajándékhoz mellékelj egy személyes üzenetet.

Mit szólnál ezekhez a luxuscsokoládékhoz karácsonyra? Ezzel a luxus bonbon ajándékdobozzal mosolyt varázsolsz a legjobb barátod arcára. Az ajándékdoboz a legfinomabb, kézzel készített csokoládé bonbonokkal van tele. Vagy talán a legjobb barátod egyszerűen csak szereti a sört! Akkor adjon neki ajándékba egy személyre szabott sörfőző csomagot. Így egyszer ő maga is megtapasztalhatja a sörfőzés teljes folyamatát. Netflix-maratont tartasz a legjobb barátoddal az ünnepek alatt? Akkor ez a személyre szabott Peaky Blinders whiskey klassz ötlet. De ami szintén igazán szép ajándék, az ez a szíves nyaklánc medál. Gravíroztasd bele egy személyes üzenetet, például "legjobb barátok", és lepd meg legjobb barátodat ezzel az egyedi medállal.

Luxus bonbonok díszdobozban

Luxus bonbonok díszdobozban

Blog

Blog