Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egy üveg bor ajándékba adása szinte mindig jó ötlet, és általában nagyra értékelik. A bor sokféle alkalomra is nagyon alkalmas ajándék, például születésnapra, lakásavatóra, ballagásra, évfordulóra vagy egyszerűen csak köszönetképpen. Természetesen vásárolhat akármilyen régi borosüveget is, de választhatja azt is, hogy saját címkéjével vagy egy személyre szabott fadobozban személyre szabja!

Fehérbor

Száraz, édes, lágy, friss, gyümölcsös - a fehérbornak számos változata létezik minden borivó számára. Az a tény, hogy minden alkalomra van bor, még élvezetesebbé teszi a legjobb barátokkal való borozgatást. Fehérbor ebédhez, italokhoz, a napon vagy a teraszon. Teljesen mindegy, hogy hol és mikor töltünk egy pohár friss bort. Nyáron sokan automatikusan a fehérborhoz nyúlnak, de egy fehérbor télen is jól illik egy ebédhez salátával vagy könnyű ételekkel. Ön melyik fehérborral lepné meg szívesen ivópartnerét?

Luc Pirlet Chardonnay

Luc Pirlet Chardonnay

Oude Kaap borcsomag

Oude Kaap borcsomag

Emil Bauer Weissburgunder

Emil Bauer Weissburgunder

Pinot Grigio

Pinot Grigio

Vörösbor

A vörösbor vörös színe a kék szőlőből készült kék szőlőből származik. A héj a szőlővel marad, amíg a bor erjed. A vörösbor színe minden bor esetében más és más, mivel az egyik bor elkészítése hosszabb időt vesz igénybe, mint a másiké. Minden pillanatra van egy tökéletes vörösbor, legyen szó akár egy nyári grillezésről, egy erős borról egy tökéletesen elkészített steak mellé, vagy egy finom pohár vörösborról a kandalló mellett az ünnepek alatt. Ismersz egy igazi vörösbor-rajongót, akit meglephetnél ezekkel a borokkal?

Rosé bor

Nap. Rosé. Rágcsálnivalók. Hát nem úgy hangzik, mint egy szép tavaszi vagy nyári nap? A rozé egész évben fogyasztható, de különösen népszerű a melegebb napokon. A rozé bor sokféle ételhez illik, így sokoldalú ital. Tudta, hogy a rozébor színének semmi köze az ital édességéhez, hanem a szőlőfajtától és attól függ, hogy a héj és a lé mennyi ideig érintkezett egymással? A lé a héjból vonja el az összes színt. Melyik barátod vagy családtagod szereti igazán a rozé bort?

Ramon Bilbao Gran Reserva

Ramon Bilbao Gran Reserva

Salentein Malbec vörösbor

Salentein Malbec vörösbor

Ramon Bilbao Rosado

Ramon Bilbao Rosado

Fehérboros pohár

Fehérboros pohár

Luc Pirlet Rosé

Luc Pirlet Rosé

AIX rosé

AIX rosé

Borhűtő

Borhűtő

Dugóhúzó

Dugóhúzó

2 tökéletes borászati kiegészítő minden borivási alkalomra

A családdal vagy barátokkal való borozás még szórakoztatóbb ezekkel a személyre szabott kiegészítőkkel.

Személyre szabott gravírozott borhűtő

A legjobb módja a koccintásnak egy pohár, megfelelő hőmérsékletű borral. Tegye ezt stílusosan egy személyre szabott rozsdamentes acél borhűtővel. A gyönyörű gravírozás szemet gyönyörködtetővé teszi bármelyik étkezőasztalon egy grillezés vagy piknik alkalmával.

Személyre szabott gravírozott borospoharak

A legjobb módja a koccintásnak egy luxus gravírozott borospohárral! Lepd meg minden barátnődet egy saját borospohárral az összes boros randevúdra. A következőre szavazolfehérboros pohár vagyvörösboros pohár? Mindkét típusú borospoharat személyre szabhatjuk kifejezetten az Ön számára. Egyszerűen tervezze meg az egyedi ajándékot az Ön által választott névvel vagy szöveggel és az egyik stílusos dizájnunkkal az online szerkesztőnkben.

Van egy Hogyan készült epizódunk is a személyre szabott pezsgőspoharainkhoz, nézze meg:Hogyan készül - pezsgőspoharak. Tudtad, hogy átlagosan 125 szőlőszemet iszol poharanként?

Luc Pirlet Cabert Sauvignon vörösbor

Luc Pirlet Cabert Sauvignon vörösbor

Oude Kaap Rosé

Oude Kaap Rosé

Luc Pirlet Sauvignon Blanc

Luc Pirlet Sauvignon Blanc

Blog

Blog