Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Mindannyian tudjuk, hogy a kellemes illatok emlékeket idézhetnek fel, jó hangulatba hozhatnak minket, vagy kellemes, otthonos érzést adhatnak a helyiségünknek! Összegyűjtöttük a kedvenc illatos ajándéktárgyainkat, amelyek tökéletesek, ha magadnak vagy szeretteidnek szeretnél örömet szerezni!

Ajándékötlet #1: Személyre szabott illatgyertya

Ez a Your Own Label illatgyertya csodálatos jázmin és vanília illatú. A jázmin önmagában is nyomasztó lehet, de lágy vaníliával kombinálva tökéletes. Ez az illatgyertya csodálatos kiegészítője bármely otthonnak, akár önmagát szeretné kényeztetni, akár egyedi lakásavató ajándékra vadászik.

A saját személyre szabott illatgyertya elkészítése egyszerű. Egyszerűen adja hozzá kedvenc fényképét és/vagy az Ön által választott nevet online szerkesztőnkben!

Ajándékötlet #2: Kis személyre szabott illatos gyertya szívességek

Ha tökéletes, eredeti ajándékot keresel egy bulira vagy ünnepségre, akkor ezek a kis, személyre szabott illatgyertyák tökéletesek! Ezek a dobozos illatgyertyák kellemes vaníliaillattal rendelkeznek, és a doboz még sokáig használható, miután a gyertya elfogyott!

Az illatgyertyákat könnyű személyre szabni egy szórakoztató dizájnnal, szöveggel és/vagy fotóval, a lehetőségek száma végtelen.

Ajándékötlet #3: Személyre szabott nádi diffúzor

Ez a személyre szabott The Gift Label nádi diffúzor fantasztikus "spicy & royale" illattal rendelkezik, és ideális ajándék valakinek, aki most költözött, vagy hogy egy szeretted tudassa, hogy gondolsz rá. Természetesen saját magát is megkínálhatja!

A Gift Label termékei nemcsak gyönyörűek, hanem 100%-ban vegánok is, és az üvegek 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek. Ezeknek a személyre szabott illatpálcikáknak a megtervezése gyors és egyszerű. Csak töltse ki a kívánt nevet és/vagy töltsön fel egy fényképet a címzettnek szóló személyes üzenettel együtt.

Ajándékötlet #4: Személyre szabott kéziszappan

A kézmosás még soha nem volt olyan szórakoztató, mint egy üveg személyre szabott The Gift Label kéziszappannal, amely tökéletes kiegészítője bármelyik konyhának vagy fürdőszobának. Ez a The Gift Label kéziszappan az Ön által választott szöveggel vagy névvel személyre szabható, így igazán eredeti, személyes ajándék lesz.

A kéziszappan gyengéd a kézhez, és fantasztikus kumquat & amp; bourbon vanília illatú. A szappan vegán, szulfát- és színezékmentes. A 100%-ban újrahasznosított palackon lévő vízálló matricát személyre szabhatja egy tetszőleges névvel vagy szöveggel.

Illatgyertya

Illatgyertya

Wellness ajándékkészlet - The Gift Label

Wellness ajándékkészlet - The Gift Label

The Gift Label pálcás illatosító

The Gift Label pálcás illatosító

Folyékony szappan

Folyékony szappan

Ajándékötlet #5: Személyre szabott kézkrém

A sok kézmosástól kiszáradhat a kezed, ezért fontos, hogy jól ápold a kezed. Ezzel a The Gift Label kézkrémmel a keze pillanatok alatt újra puha lesz. A kézkrém remek ajándék önmagadnak, valamint szórakoztató, eredeti ajándék lehet egy szerettednek.

A kézkrém illata megegyezik a kéziszappanéval, így ez a két termék ideális ajándékcsomag. Kit fogsz meglepni?

Ajándékötlet #6: Személyre szabott Love, Beauty & Planet ajándékkészlet

Pihenjen egy kedves, személyre szabott Love, Beauty & Planet ajándékdobozban? Lepje meg a legkedvesebb embereket a Love, Beauty and Planet ajándékcsomaggal, amely három mesés terméket tartalmaz: sampont, tusfürdőt és testápolót a Coconut Water &; Mimosa Flower illatcsaládból, és egy gyönyörű, személyre szabott ajándékdobozban van elhelyezve.

Az ajándékdobozt személyre szabhatja, ha nevet és fényképet ad hozzá, hogy igazán személyessé tegye.

Axe ajándékszett mágikus bögrével

Axe ajándékszett mágikus bögrével

Love, Beauty & Planet ajándékszett

Love, Beauty & Planet ajándékszett

Kézkrém

Kézkrém

Blog

Blog