Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Tippek a tökéletes karácsonyi fotóhoz

Hogyan készítsünk nagyszerű fotókat

A fénykép egy különleges pillanatot vagy érzést megörökítő kép. Gyönyörű emlék most és örökre. Olyan jó móka a régi fényképalbumokat lapozgatni, és visszautazni az időben a fantasztikus nyaraláshoz, a nagymamával és nagypapával tartott bulihoz vagy egy másik vidám pillanathoz. Ezért is nagyszerű, ha egy fényképet személyre szabott YourSurprise ajándékba helyezünk. Számos ajándék közül választhat. Csak tartsd szem előtt, hogy méretben és alakban különböznek, amikor eldöntöd, hogy melyik fényképet szeretnéd hozzáadni. Azt kérdezed, hogyan készítsd el a tökéletes fotót? Elmagyarázzuk, hogyan készítsd el a lehető legjobb fotókat egy iPhone vagy Android telefon segítségével pillanatok alatt.

Canvas

A fénykép(ek) elkészítése előtt

  • Győződjön meg róla, hogy a lencse tiszta. A fényképek élesebbek lesznek, ha a lencse por- és foltmentes, és ez az, amit szeretne.
  • Gondolja át, hogy melyik ajándékot szeretné személyre szabni. Egy paplanhuzatot vagy egy párnát a kanapéra? Ebben az esetben egy kollázs nagyszerű lenne. Ha kisebb ajándékra (például egy hógömbre) gondol, a kollázs túlságosan zsúfolt lehet, ezért egy fotó jobban megfelel.
  • Ha úgy dönt, hogy kollázst készít, a következő tippeket adjuk:
    1. Egy 9 fotóból álló kollázs fantasztikusan néz ki, és szórakoztató módja annak, hogy a mozgalmas és nyugodt képeket, valamint egy részletes vagy egy hangulatos fotót kombináljon. Egy másik lehetőség, hogy 4 vagy 6 fotó felhasználásával készít kollázst. Ez csak rajtad múlik! Számos olyan alkalmazás áll rendelkezésre, amellyel kollázsokat készíthet.
    2. Ha úgy döntöttél, hogy kollázst készítesz, tartsd ezt szem előtt a fotók készítésekor. Ne csak a portrékra koncentráljon, hanem adjon hozzá részletfotókat is. A kollázs remek ötlet egy vászonra.

A fotózás közben

  • Ha telefonjával készít fényképeket, ne használja a zoomot, mert a képek kevésbé lesznek élesek.
  • A lehető legélesebb eredmény érdekében tartsa a telefont minél mozdulatlanabbul. A trükk az, hogy a könyöködet szorítsd a testedhez. A karja és a keze így stabilabb lesz, és kevésbé fog remegni. Lélegezzen be, készítse el a fényképet, lélegezzen ki!
  • Gondolj a fényre. Kevésbé lesz jó az eredmény, ha sötétebb helyen van. Ha kint vagy, próbáld meg elkerülni, hogy közvetlen napsütésben fotózz, mert a fotók túlexponáltak lesznek, és árnyékot vetnek az emberek arcára. Keress egy árnyékos helyet, vagy fotózz az erdőben, ahol a fény átsüt a leveleken. Egy másik módja a szép hatás elérésének, ha napfelkeltekor vagy naplementekor készítesz fotókat, mivel a fény nagyszerű, és romantikus hatást kelt. Ha bent fotózol, fontos, hogy a hátad mögül érkező fényben készítsd a képeket.
  • IHa nagyszerű fotót készített, de úgy találja, hogy az túl van exponálva vagy nagyon sötét, akkor szerkesztheti a fotót, hogy fekete-fehér legyen. Ez elrejti a fotó "rossz megvilágítását". Ezt a Photoshop vagy a telefonján lévő alkalmazások segítségével teheti meg.

Nagyszerű helyszín kiválasztása

  • Kísérletezzen szórakoztató hátterekkel. Az emberek álljanak egy régi ajtó, egy virágos fa vagy egy menő tapéta előtt. Egy menő hátterű fotó még kedvesebbé teszi az ajándékot. Nyomtassa a fényképét egy vizespalackra, hogy ne csak egy unalmas, régi palack legyen.
  • Egy másik nagyszerű hatás érhető el, ha a fotót egy fa vagy bokor mögül készítjük, mivel mélységet és játékos megjelenést eredményez.
  • Az alábbiakban további öt ötletet találsz nagyszerű fotózási helyszínekre.
  • A strand. Fotózzon a fűben, a dűnéken vagy a víz közelében. A tökéletes nap egy tengerparti fotózáshoz az a nap, amikor a napnak éppen sikerül átsütnie a felhőkön, csodálatos fényt teremtve.
  • Séta közben az aranyos kisváros vagy a város utcáin. Álljon meg egy régi ajtónál, egy szép falnál vagy egy csatornánál.
  • Ha otthon szeretne fotózni, helyezzen át néhány dolgot, hogy egy üres falat alakítson ki háttérként, és a fényképeket a kamera mögül érkező fénnyel készítse el.
  • Az erdő gyönyörű helyszínt biztosít, ahol végtelen sok lehetőség nyílik nagyszerű fotók készítésére.
  • Ha azt tervezi, hogy egy kisbabáról készít fotókat, vasalja ki az ágyneműt, ágyazzon be, és használja ezt a helyszínt. A fehér lepedők nagyszerű hatást keltenek.