Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egyedülálló Valentin-napra Az év legromantikusabb napja már csak egy karnyújtásnyira van, de idén nem biztos, hogy alig várja. Talán nemrég ment tönkre a kapcsolata, vagy egyszerűen csak még nem találkozott a lelki társával. Tudjuk, hogy a Valentin-nap kellemetlen lehet, ha egyedülálló vagy, de szeretnénk adni néhány praktikus tippet, hogy akkor is különlegessé tehesd a napot, ha nincs romantikus szerelmed, akivel megoszthatnád.

Tipp #1: Töltsd a napot a barátaiddal

A barátok aranyat érnek! Akár jól mennek a dolgok, akár az élet dobja a görbe labdákat, ők azok, akikhez fordulunk. Miért ne szervezhetnél valami szórakoztatót az összes (egyedülálló) barátoddal? Alakítsd át a barátságotok ünnepévé, és osszátok meg a szeretetet inkább így. Tudtad, hogy Finnországban február 14-e a barátok napja? Ystävänpäivä-nek hívják, és a finnek általában ajándékot cserélnek a barátokkal, családtagokkal, szomszédokkal és kollégákkal.

Tipp #2: Kényeztesse magát

A tanulás, a munka, az otthon és a család között a mindennapok hektikusak lehetnek. A szingli Valentin-nap egy olyan alkalom lehet, amikor szünetet tarthatsz, és magadat helyezheted előtérbe egy különleges kényeztetéssel, mint például egy időpont a fodrásznál vagy a kozmetikusnál, egy kirándulás a gyógyfürdőbe, egy hétvégi kiruccanás... Válasszon valami olyat, amitől jól érzi magát, és ami a teljes kikapcsolódás állapotába kerül.

Tipp #3: Kényeztesse magát

Tényleg szükséged van ürügyre, hogy kényeztesd magad? Talán nem, de ha keresel egyet, a Valentin-nap tökéletes alkalom lehet! Hiszen ezen a romantikus napon mindenki kap és ad ajándékot. Kényeztesse magát azzal az egy ajándékkal, ami már hónapok óta a bevásárlókosarában van.

Tipp #4: Lepj meg valakit, akit szeretsz

Lehet, hogy nincs romantikus szerelem az életedben, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnál meglepni valakit, aki különleges számodra! Egy közeli barátot, a kedves anyukádat vagy egy munkatársadat, aki mindig ott van, ha szükséged van rá. Válassz egy édes üzenetet tartalmazó kártyát vagy egy finom csokoládét. Néhány kedvencünk:

Tipp #5: Találj időt a hobbijaidra

Nem mindig könnyű időt találni arra, hogy a szenvedélyeinkre koncentráljunk. Az élet rohanó lehet, és ennek eredményeképpen kevés időnk marad a munkán kívül másra is. Miközben mindenki a gyertyafényes vacsorákat és más romantikus tevékenységeket élvezi, töltsön egy kis időt azzal, amit szeret csinálni. Legyen szó írásról, sportról vagy más szabadidős tevékenységről, a szeretett dolgokra fordított idő mindig jól eltöltött idő!

Mega Milka

Mega Milka

Valentin-napi fotóalbum

Valentin-napi fotóalbum

Mega Maci

Mega Maci

Blog

Blog