• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Fiep Westendorp
Pim & Pom - Sun képernyő
Pim & Pom - Strandtáska
Pim & Pom - ebéddoboz
Pim & Pom - Gyermek kötény
Pim & Pom gyermeklemez - Élvezze az étkezést
Pim & Pom gyermeklemez - autó (4)
Pim & Pom gyermeklemez - palack
Pim & Pom gyermeklemez - autó (3)
Pim & Pom gyermeklemez - csizma
Pim & Pom Gyermeklemez - Gyaloglás
Pim & Pom gyermeklemez - autó (1)
Pim & Pom - póló
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 115 vélemények
Petra
tovább 21-11-20

"A Magyar Posta nem elég jó partner, nem hozzák fel az emeletre a csomagot. A GLS, DHL sokkal jobb, de.."

10 / 10
Gábor
tovább 21-11-20

"Szuper ajándék, kiváló minőség!! "

10 / 10
Julia
tovább 21-11-20

"Tokeletes volt minden nagyon koszonom a kulcstartot! A csomag idoben erkezett, hibatlan:)))) "

10 / 10

Fiep Westendorp

A Fiep Westendorp gyermekkönyveiről híres. A Jip & Janneke karaktereinek illusztrációi közül vált ismertté. A holland íróval, Annie MG Schmidttel való együttműködés és barátság élettartamot tartott, és együttesen sok történetkönyvt készítettek gyerekeknek. Számos korosztály számára nőtt fel az aláírási illusztrációk és az összes könyv pimasz karaktereinek kalandjai. 2016-ban a Fiep Westendorp 100. születésnapját ünnepelte.

Gyermek kötény

A gyerekek szívesen segítenek a konyhában, különösen akkor, ha sütiket vagy süteményeket süt. Kapcsolja be gyermekét egy kis szakácsnak a gyermek kötényével . A gyerekek kötényei színes, eredeti Fiep Westendorp formatervezési mintákkal rendelkeznek, és különböző színekben kaphatók. Könnyedén hozzáadhatja a gyermek nevét a kötényhez, hogy személyes ajándék legyen. Most segíthetnek anyukának és apának a konyhában anélkül, hogy ruháikat piszkosak lennének.

Gyerek ebéd dobozok

A Pim & Pom gyerekek ebéddobozjaival sokkal könnyebb és szórakoztatóbb az ebéd és az iskolai ellátás. A gyerekek iskolai táskák alján nem találja meg az összenyomott szendvicseket, és az italkártyák nem fognak felrobbanni könyvek és házi feladatok alatt, amikor ebéddobozban tárolják őket. Néhány egyszerű lépéssel ezt a gyerek ebéddobozt szórakoztató és személyes ajándékba lehet fordítani. Válasszon egy színes ebéddobozt és egy tervet a szerkesztőben, adja hozzá hozzá a gyermek nevét, és kész! Ezek a színes gyerek ebéddobozok nagyszerű ajándékok születésnapi vagy iskolai ajándékként.

Autó napellenzők

A napsütéses napok nagyszerűek, mert a strandon vagy a kertben grillezhetnek. Néhányan még azt is szeretnék, hogy nyár egész évben legyen! Amit nem szeretünk a napsütéses napokról, az, hogy a fényes fény fáj a szemünket. Ahhoz, hogy megvédje gyerekét a közvetlen napfénytől az autóban, autós napellenzőkre van szükség. A Pim & Pom autós napellenzők sokkal kevésbé stresszesek és sok színesebbé teszik a napsütéses napokat vagy a nyári szüneteket. Adjon hozzá egy fényképet a gyermekéről, egy kisállatáról vagy kedvenc játékáról az autó napfényes árnyékába, hogy személyes ajándék legyen.