Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Hát nem csodálatos, hogy a legapróbb részletek is jelentős hatást gyakorolhatnak? Különösen, amikor a karácsonyi vacsora megterítéséről van szó. Egy szépen összehajtogatott szalvéta igazán elkápráztathatja a vendégeket, és egy csipetnyi eleganciát és ünnepi hangulatot kölcsönözhet az étkezésnek. Akár családi összejövetelről, akár baráti összejövetelről van szó, a karácsonyi asztal megérdemli a különleges hangulatot, és itt jön a képbe a szalvétahajtogatás. Képzelje el a meglepetést és az örömöt vendégei arcán, amikor meglátják a tányérjukat díszítő, különlegesen hajtogatott szalvétakreációkat.

Segítünk, hogy ezt elérje a szalvétahajtogatás egyszerűsített, lépésről lépésre bemutatott útmutatójával. Itt nincs szükség origami szaktudásra!

Engedd szabadjára kreativitásodat ezekkel a könnyen követhető szalvétahajtogatási technikákkal karácsonyra 2024

Melyek a leggyakoribb szalvétahajtogatási technikák karácsonykor?

Nem vagy egyedül, ha azon töprengsz, hogyan tehetnéd ünnepélyesebbé és vonzóbbá a karácsonyi terítéket. A szalvétahajtogatás egy fantasztikus, költséghatékony módja annak, hogy a karácsonyi asztaldíszítést a következő szintre emelje. Fedezzük fel a legnépszerűbb és legelegánsabb karácsonyi szalvétahajtogatási technikákat.

Kezdetnek: Amire szükséged lesz

  • Szalvéták: Bármilyen szalvétát használhat, de az ünnepi hangulathoz miért ne rendelné meg személyre szabott karácsonyi szalvétáinkat?.
  • Vasaló: Ez segít a formájukat megtartó, éles redők létrehozásában.
  • Tűk: A hajtások rögzítéséhez.

A karácsonyfa szalvéta hajtogatás

Ez egy klasszikus és rendkívül népszerű választás az ünnepi időszakban. Ahogy a neve is sugallja, a szalvéta karácsonyfára hajtogatott, így tökéletesen alkalmas arra, hogy az étkezés során végig megőrizze az ünnepi hangulatot. Íme, hogyan kell csinálni:

  1. Vasald meg a szalvétát: Kezdd a szalvéta vasalásával, hogy eltávolítsd a gyűrődéseket. A sima szalvétát könnyebb lesz összehajtani, és a végső megjelenés is csiszoltabb lesz.
  2. Hajtogassa átlósan ketté: Hajtsa a szalvétát átlósan ketté, hogy háromszöget kapjon. A hajtogatott él legyen alul, a három nyitott vége pedig felül.
  3. Készítsen harmonika hajtásokat: Alulról kezdve készítsen harmonika stílusú hajtásokat, körülbelül egy hüvelyk szélességben, egészen a tetejéig. Ügyeljen arra, hogy minden hajtás éles és egyenletes legyen.
  4. Rögzítse a hajtásokat:Csipkedje össze a hajtásokat alul, és rögzítse őket egy tűvel. Ez fogja létrehozni a fád alapját.
  5. Bolyhosítás és alakítás: Végül bolyhosítjuk a ráncokat, hogy létrehozzuk a fa ágait és a kívánt alakot..

A manó kalap szalvéta hajtogatás

Nem kell az Északi-sarkon lenned ahhoz, hogy egy kis manóvarázslatot varázsolj az asztalodra! Ez a játékos szalvétahajtogatás vidám és szeszélyes hangulatot kölcsönöz a karácsonyi dekorációnak. Íme a lépésről-lépésre történő útmutató:

  1. Hajtsa a szalvétát átlósan ketté, így egy háromszöget alkotva.
  2. A háromszög hosszú szélét tekerje a pont felé, hogy hosszú, keskeny formát kapjon.
  3. Tekerjük ezt a formát kúppá, hogy megalkossuk a manó sapkáját.
  4. Végül rögzítse a manósapkát egy színes szalaggal vagy szalvétagyűrűvel.

A püspöki mitra szalvéta hajtás

A kifinomultabb és elegánsabb hatást keltő hajtás lenyűgöző. Lehet, hogy bonyolultnak tűnik, de egy kis gyakorlással pillanatok alatt elsajátíthatod. Íme, hogyan:

  1. Hajtsa a szalvétát negyedekre, hogy négyzet alakú legyen.
  2. Hajtsa a felső réteget átlósan az alsó sarokba, és ismételje meg a másik saroknál.
  3. Fordítsa meg a szalvétát, és hajtsa háromszög alakúra, majd hajtsa be az oldalát, hogy zsebet képezzen.
  4. A befejezéshez állítsa a szalvétát függőlegesen, és igazítsa úgy, hogy úgy nézzen ki, mint egy püspöki mitra.

Ne feledje, a gyakorlat teszi a mestert. Ne aggódj, ha az első néhány próbálkozásod nem lesz hibátlan. Próbálkozzon tovább, és mire észbe kap, már profi szalvétahajtogató lesz!

Személyre szabott karácsonyi szalvéták: a karácsonyi terítés tökéletes kiegészítője

A szalvéták hajtogatásán túl miért ne tenné még különlegesebbé a 2024-as karácsonyt a személyre szabott karácsonyi szalvétáinkkal? Ezek fantasztikus módja annak, hogy személyre szabottan varázsolja ünnepi asztalát. Ezzel nem csak egy gyönyörű terítéket, hanem emlékeket is teremthet.

Személyre szabott szalvétáink 2, 4 vagy 6 darabos készletben kaphatók, és kiváló minőségű poliészter/pamut keverékből készülnek. Méretük 45 x 45 cm, ami elég nagy ahhoz, hogy még a legzűrösebb vendégekkel is elbánjanak. Minden szalvéta egyik oldalán teljes egészében az Ön által kiválasztott fénykép(ek)kel, névvel és/vagy üzenettel van nyomtatva. A YourSurprise számos vidám minta közül választhat, valamint lehetőség van saját tervezésű személyre szabásra is. A szalvéták 40°C-on mosógépben moshatók, így újra és újra könnyen használhatóak. Még egy csodálatos partikedvezményt is jelentenek a vendégek számára, hogy hazavihessék őket a közös karácsonyi ünnepség után!

Készen állsz arra, hogy ünnepi hangulatot varázsolj a karácsonyi asztalra? Rendelje meg személyre szabott karácsonyi szalvétáinkat még ma, és kezdje el gyakorolni. Garantáljuk, hogy sikert aratnak vendégeid körében, és még emlékezetesebbé teszik a karácsonyi vacsorát.

Ha szeretne még több csodálatos asztali dekorációt böngészni, nézze meg a következő választékunkat konyhai kiegészítők vagy aKarácsonyi ajándékok.

Szalvéta

Szalvéta

Asztali dekoráció

Asztali dekoráció

Karácsonyi ajándékok

Karácsonyi ajándékok

Blog

Blog