Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Az otthon tükrözi lényünket, és mindig is a család védelmét és otthonát jelentette, ezért fontos, hogy a lehető legjobban vigyázzunk rá.

Íme néhány ötlet, amellyel új életet lehelhet otthoni szobáiba:

1. Szabaduljon meg a felesleges tárgyaktól.

Tudjuk, milyen nehéz lemondani a számunkra kedves tárgyakról, de a lomoktól való megszabadulás valóban javíthat a szoba megjelenésén, és jó közérzetet hagyhat maga után. Tedd fel magadnak a kérdést: Mióta nem használtam ezt a tárgyat? Ha úgy gondolod, hogy régen volt, szabadulj meg tőle! Ha nem akarod kidobni, akkor tedd egy dobozba, és tartsd a szekrényben. Nem kell mindent kidobnod, amit már régóta nem használsz. Természetesen, ha vannak olyan tárgyaid, amelyek pozitív érzéseket váltanak ki, például dísztárgyak vagy fényképek, jó, ha megtartod őket, de ha már nem veszed észre őket, próbáld meg kicserélni vagy áthelyezni!

2. Vegye körül magát zölddel.

A növények színeikkel pozitívan hatnak a hangulatra, és oxigéntermelésükkel egészségesebbé teszik a környezetet. Néha erőfeszítést igényelnek, és ha nincs zöld hüvelykujjad, akkor inkább a szukkulensekhez fordulhatsz, ezek nagyszerű túlélési ösztönökkel rendelkeznek.

3. Válassza ki a megfelelő világítást.

A sötét terek kellemetlen érzéseket keltenek, és gyakran nem növelik a környezet potenciálját. A megfelelő megvilágítással kvantumugrást adhat a megszépítendő helyiségnek. Ha nagy változtatásokra van lehetőséged, próbálj meg több természetes fényt beengedni az ablakokon keresztül, de ha ez nem lehetséges, akkor olyan mesterséges fényforrásokra hivatkozhatsz, mint a neon, a lámpák vagy a jó öreg gyertyák. Világítsd meg azokat a helyeket, amelyeket szeretnél feldobni, ahol a legtöbb időt töltesz, vagy amelyek megérdemlik a kellő figyelmet.

4.Válassza ki a megfelelő stílust.

Egy véletlenszerű tárgyakkal berendezett ház érdekes választás lehet, de egy kicsit zavaró is lehet. Ha tudja, hogy melyik stílus illik legjobban az otthonához, az segíthet abban, hogy gondosan válassza ki, milyen dekorációs elemeket adjon az alapbútorok mellé. Lehet shabby chic stílusú otthonod, azaz antik bútorokkal, modern megjelenéssel és pasztellszínekkel, vagy lehet ipari stílusú otthonod, ahol láthatóan téglák és csövek vannak. Ízlése szerint találja meg a stílusát, és szerezzen inspirációt otthona tökéletesítéséhez.

5. Adj hozzá egy kis szeretetet.

A szeretet hozzáadása egyszerű, gondolja át, mi az, ami mosolyra fakasztja, és próbáljon meg ezekre a dolgokra utalni otthonában. Ha például a legnagyobb örömöt a családod jelenti, akkor egy sor fotóösszeállítással egészítheted ki, vagy készíthetsz kollázst a különleges pillanatok legszebb fotóiból. Válassza ki a megfelelő keretet vagy anyagot, például fára nyomtatott fotót, ha rusztikusabb stílusú, vagy alumíniumra nyomtatott fotót, ha a modern stílust kedveli.

Íme 5 javaslatunk, hogy új, kifinomult külsőt kölcsönözzön otthonának. Tekintse meg választékunkat új dekorációs inspirációkért.

Fényképes falióra

Fényképes falióra

Alumínium fénykép nyomtatás

Alumínium fénykép nyomtatás

Folyékony szappan

Folyékony szappan

Fény névvel

Fény névvel

Mini karácsonyfa cserépben

Mini karácsonyfa cserépben

Bambusz saláta szervírozók

Bambusz saláta szervírozók

Egyedi egéralátét – XL

Egyedi egéralátét – XL

Blog

Blog