Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egyesek szerint ez egy kereskedelmi ügy, mások szerint fontos, hogy legalább egy rózsát kapjunk Valentin-napon. Mi hollandok földhözragadt emberek vagyunk, mégis titokban nagyon szeretjük ezeket a napokat. És persze az is szép, ha a kedvesedtől egy kis ajándékot kapsz. Persze, tudod, hogy szeret téged, de ezt sosem árt hangsúlyozni, nem igaz? De hogyan kezelik más népek Európában a Valentin-napot? Megkérdeztük a YourSurprise-nál dolgozó nemzetközi kollégáinkat!

Szerelmed kifejezése Valentin-napon

Hollandiában rózsát adunk egymásnak, vagy (névtelenül) kártyát küldünk egy kedves üzenettel. Bár a legtöbben mindig azzal viccelődnek, hogy a postásnak annyi levele van, hogy nem tudja felemelni a zsákot. Lengyelországban a diákok az iskolai postán keresztül küldhetnek egymásnak üdvözlőlapot. A belső postások gondoskodnak arról, hogy a kártyák eljussanak a megfelelő diákokhoz. Franciaországban sok iskolában rózsát osztanak: rendelj időben rózsát a portásoktól, és akkor Valentin-napon a lángosod kap egy gyönyörű virágot.

Ha egyedülálló vagy...

Sok szingli nem igazán tudja értékelni az olyan napokat, mint a Valentin-nap. Svédországban, Spanyolországban és egyre inkább Olaszországban a szinglik kitalálták erre a megoldást: együtt esznek a legjobb barátjukkal, együtt iszogatnak a testvérükkel, vagy egyszerűen csak elmennek a kocsmába a barátaikkal. Miért csak Valentin-napon? Svédországban egyre gyakrabban szerveznek rendezvényeket szingliknek... remek helynek tűnik számunkra, hogy megismerd a leendő lángost!

Mit adunk egymásnak?

Hollandiában szeretünk virágot vagy egy szép ékszert adni egymásnak. Belgiumban, Svédországban, Olaszországban és Spanyolországban is nagyon népszerűek a tárgyi ajándékok. Gondoljon avirágok, csokoládé, ékszerek, fehérnemű (oeh la la la la) vagy egy édes kártya. Franciaországban és Lengyelországban szokás szép dolgokat csinálni: elvinni a kedvesét vacsorázni, szállodában tölteni egy éjszakát, együtt szaunázni vagy filmet nézni.

A felkészülés fél siker

Nem mindenki kezdi el időben elkészíteni az ajándékot Valentin-napra, szerencsére van az egynapos kiszállítás, hogy még időben hazaérjen az a csokor virág. A franciák is őszintén bevallják, hogy csak az utolsó pillanatban kezdenek bele. A belgák és a svédek azt állítják, hogy ők időben érkeznek, és mindent néhány nappal előre elintéznek. A spanyolok viszik a koronát: ők azt mondják, hogy hetekre előre készen állnak.

Mennyit költünkOh, az igazság pillanata, mert mennyit ér a szeretet? Hisszük, hogy mindegy, mennyit költesz egy ajándékra, az igazi szerelem mindenekelőtt arról szól, hogy odafigyelünk egymásra. Jobb valami kicsi és jelentőségteljes, mint valami drága és jelentéktelen. Ha már összegeket kell említenünk: a spanyolok és a németek 10-20 euró között költenek. A franciák és az olaszok azt mondják, hogy 20-30 euró között költenek, a svédek pedig gyakran 30 eurónál is többet. Ugye mi, hollandok sem lógunk ki ebből a sorból?

A legjobb ajándéktippek Valentin-napraMég mindig egy szép ajándékot keresel, és jól jönne egy kis inspiráció? Az alábbiakban a legnépszerűbb Valentin-napi ajándékainkat mutatjuk be:

További inspirációt keres? Akkor nézze meg az összes Valentin napi ajándékok.

Csokoládé telegram

Csokoládé telegram

Milka szív

Milka szív

Valentin-napi pezsgőspohár

Valentin-napi pezsgőspohár

Nyaklánc szív nagy

Nyaklánc szív nagy

Mega Maci

Mega Maci

Szárított virágok álvánnyal

Szárított virágok álvánnyal

Szárított virágcsokor képeslappal

Szárított virágcsokor képeslappal

Blog

Blog